Qlandia
Predstavitev Centra Celostne Oskrbe
V petek 31.3. vabljeni na predstavitev Centra Celostne Oskrbe z brezplačnimi meritvami in terapevtsko vadbo.
 od 9.00 do 13.00 ure in od 15.00 do 20.00 ure  

  • Brezplačne meritve krvnega sladkorja in pulza
  • Prisotnost strokovne terapevtke
  • Strokovno vodenje terapevtske vadbe
  • Prikaz ortopedskih in gospodinjskih pripomočkov  
V Centru Celostne Oskrbe vam ponujamo zdravstvene in terapevtske storitve v multidisciplinarnem timu. Usmerjene k uporabniku, so visoko strokovne, kakovostne in cenovno dostopne. Nudimo storitve zdravstvene nege in oskrbe, fizioterapije, delovne terapije, hišnika ter čiščenje. Vse kar potrebujete, da kljub bolezni in oslabelosti lahko ostanete v domačem okolju. V naših prostorih izvajamo tudi ambulantno fizioterapijo, delovno terapijo, intenzivno rehabilitacijo, masažo ter terapevtsko prilagojeno vadbo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj