Qlandia
Predstavitev Centra Celostne Oskrbe
V petek 31.3. vabljeni na predstavitev Centra Celostne Oskrbe z brezplačnimi meritvami in terapevtsko vadbo.
 od 9.00 do 13.00 ure in od 15.00 do 20.00 ure  

  • Brezplačne meritve krvnega sladkorja in pulza
  • Prisotnost strokovne terapevtke
  • Strokovno vodenje terapevtske vadbe
  • Prikaz ortopedskih in gospodinjskih pripomočkov  
V Centru Celostne Oskrbe vam ponujamo zdravstvene in terapevtske storitve v multidisciplinarnem timu. Usmerjene k uporabniku, so visoko strokovne, kakovostne in cenovno dostopne. Nudimo storitve zdravstvene nege in oskrbe, fizioterapije, delovne terapije, hišnika ter čiščenje. Vse kar potrebujete, da kljub bolezni in oslabelosti lahko ostanete v domačem okolju. V naših prostorih izvajamo tudi ambulantno fizioterapijo, delovno terapijo, intenzivno rehabilitacijo, masažo ter terapevtsko prilagojeno vadbo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj