Qlandia
Razstava Bivanje z lesom SloWoodLife

Razstava, ki širi zavest o kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa.

Od 11. 3 do 1. 4. 2019.

Z razstavo Bivanje z lesom SloWOODlife usmerjam fokus v trajnostni razvoj in prepoznavanju kakovostne lesene montažne gradnje in pomena lesa kot dobrine. S predstavitvijo svojih, k trajnostnemu razvoju usmerjenih produktov, so priključena tista podjetja, ki ustvarjajo trg lesenih in ostalih proizvodov povezanih z višjo bivanjsko kulturo sodobnega uporabnika. Les je naravno bogastvo in lahko rečemo, da je hiša iz lesa najbolj nizko-ogljičen izdelek. Les kot gradbeni material je naraven, obnovljiv in varen za ljudi in rastline. Poleg okolju prijazne gradnje pa gradnja z lesom pomeni velike koristi tudi za bodočega uporabnika. Omogoča cenovno ugodno gradnjo bivalnega prostora z visoko dodano vrednostjo ob nizkih stroških vzdrževanja. 

Kakovostna montažna gradnja iz lesa omogoča trajnostno, sonaravno, zdravo bivalno okolje.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj