Qlandia
Razstava Bivanje z lesom SloWoodLife

Razstava, ki širi zavest o kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa.

Od 11. 3 do 1. 4. 2019.

Z razstavo Bivanje z lesom SloWOODlife usmerjam fokus v trajnostni razvoj in prepoznavanju kakovostne lesene montažne gradnje in pomena lesa kot dobrine. S predstavitvijo svojih, k trajnostnemu razvoju usmerjenih produktov, so priključena tista podjetja, ki ustvarjajo trg lesenih in ostalih proizvodov povezanih z višjo bivanjsko kulturo sodobnega uporabnika. Les je naravno bogastvo in lahko rečemo, da je hiša iz lesa najbolj nizko-ogljičen izdelek. Les kot gradbeni material je naraven, obnovljiv in varen za ljudi in rastline. Poleg okolju prijazne gradnje pa gradnja z lesom pomeni velike koristi tudi za bodočega uporabnika. Omogoča cenovno ugodno gradnjo bivalnega prostora z visoko dodano vrednostjo ob nizkih stroških vzdrževanja. 

Kakovostna montažna gradnja iz lesa omogoča trajnostno, sonaravno, zdravo bivalno okolje.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj