Qlandia
Razstava izdelkov iz filca

Vabljeni na razstavo izdelkov iz filca Franc in Liza filc.

Od 1. - 30. aprila 2019.

Besede ustvarjalke:

Ročno polstenje je prastara tehnika izdelave blaga iz surove ovčje volne, s katero sem se prvič srečala leta 2004. Filcanje (polstenje) me je takoj navdušilo, saj vsak izdelek združuje naravo, tradicijo in umetnost. Od takrat se s tem bolj ali manj intenzivno ukvarjam in nadgrajujem znanje. V tem času sem spoznala in preizkusila številne tehnike in za polstenje uporabne materiale ter preizkusila različne učinke, ki jih je mogoče dobiti na površini filca. Živim sredi neokrnjene narave, zato mi je ta največji navdih, volno rada kombiniram tudi z drugimi naravnimi materiali.

V ateljeju v Solčavi pod blagovno znamko Franc in Liza filc izdelujemo celo paleto unikatnih uporabnih in okrasnih volnenih izdelkov.

Dober občutek je, ko si sam, le z lastnimi rokami, izdelaš nekaj uporabnega in unikatnega. Poleg tega je volna zdravilna in ugodno vpliva na naše počutje, zato ne bi smela manjkati v nobenem domu.

Spletna stran >>

Facebook >>

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Kranj