Qlandia
Razstava unikatnih glinenih izdelkov – Melinda
Od 6. maja do 3. junija 2019.

Besede ustvarjalke Martine Križaj

Vedno sem rada ustvarjala. Zasvojila me je glina in začela sem oblikovati drobne dekorativne predmete iz rdeče gline. Izdelujem povsem ročno z valjanjem in dodajam drobne detajle. Enkrat pečen izdelek patiniram, nato dodam poudarke z barvnimi glazurami. Na ta način nastajajo  moje hišice , sove, kokoške, izparilniki, angelčki, laterne, posodice za rože... Vsi izdelki so primerni tudi kot dekoracija za balkona ali vrt, saj je keramika odporna in bo ostala lepa, ne glede na vremenske vplive. 

Vse novosti si lahko ogledate na moji Facebook strani https://www.facebook.com/22melinda/ kjer me lahko kontaktirate.

Z veseljem vas sprejmem tudi v moji delavnici v Škofji Loki. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj