Qlandia
Zabavno spoznavanje poklicev ob zaključku šolskega leta

Petek, 21. 6. 2019 od 16.00 ure dalje.


Skozi zanimive družabne igre bomo spoznavali poklic gasilca, policista, modnega oblikovalca, vizažista, frizerja…

Spoznavanje poklica policist in gasilec

Nadeli si si bomo uniforme, poskrbeli za varnost in red, spoznali, kaj vse morajo policisti in gasilci znati, da lahko pomagajo drugim.

V vlogi policistov bomo poskrbeli  za javni red in mir ter prilagojeno vožnjo, spoznali delo forenzikov..

Kot gasilci bomo stopili v ognjevarne škornje in se z gasilnim aparatom podali v boj z ognjem, poskrbeli za požarno varnost in se naučili, kako poklicati na številko 112.

Modno - lepotna oaza

Moda in lepotičenje -  poučile se bomo o delu modnih oblikovalcev, spoznavale kombiniranje barv, oblikovale modne dodatke, stilirale, šivale, vizažirale in frizirale.

ZABAVNO BO!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj