Qlandia
Drobtinica - humanitarna akcija ob svetovnem dnevu hrane
Humanitarna akcija DROBTINICA, bo letos v soboto 19. 10.  med 9.00 in 12 uro.

16. oktober je svetovni dan hrane. Rdeči križ Kranj se bo tudi letos pridružil skupni akciji, ki smo jo v Sloveniji poimenovali Drobtinica. Z menjavo podarjenih izdelkov za prostovoljne prispevke, bomo skušali zagotoviti sredstva za šolski sklad, ki je namenjen učenkam/cem iz socialno šibkih družin.

V petnajstih  letih smo z zbranimi sredstvi pomagali že 100-im učencem iz socialno šibkih družin. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj