Qlandia
Drobtinica - humanitarna akcija ob svetovnem dnevu hrane
Humanitarna akcija DROBTINICA, bo letos v soboto 19. 10.  med 9.00 in 12 uro.

16. oktober je svetovni dan hrane. Rdeči križ Kranj se bo tudi letos pridružil skupni akciji, ki smo jo v Sloveniji poimenovali Drobtinica. Z menjavo podarjenih izdelkov za prostovoljne prispevke, bomo skušali zagotoviti sredstva za šolski sklad, ki je namenjen učenkam/cem iz socialno šibkih družin.

V petnajstih  letih smo z zbranimi sredstvi pomagali že 100-im učencem iz socialno šibkih družin. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj