Qlandia
Razstava Ljudsko v urbanem

Vabljeni na ogled razstave zgodovine oblačenja na Slovenskem. Ne zamudite tudi bogatega spremljevalnega programa in se potopite v bogato slovensko tradicijo ljudskih oblačil.

Tudi letos v sodelovanju z Akademsko folklorno skupino Ozara pripravljamo slikovito razstavo zgodovine ljudskih oblačil na Slovenskem. V oktobru bo nakupovalne avenije, izložbe in skupne prostore Qlandie Kranj prevzelo veselje in navdih ljudske mode skozi različna obdobja slovenske zgodovine. Sprehodite se med vzorci, barvami in bogatimi ornamenti ljudskih oblačil ter se pustite zapeljati skozi nekoliko drugačno modno zgodovino Slovenije.

V času razstave bo Qlandia Kranj večkrat zaživela v notah ljudskega. Pripravljamo namreč bogat spremljevalni program, skozi katerega boste še bolje spoznali tradicijo, se pustili prevzeti valu nalezljive dobre energije in se neizmerno zabavali.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj