Qlandia
Razstava Ljudsko v urbanem

Vabljeni na ogled razstave zgodovine oblačenja na Slovenskem. Ne zamudite tudi bogatega spremljevalnega programa in se potopite v bogato slovensko tradicijo ljudskih oblačil.

Tudi letos v sodelovanju z Akademsko folklorno skupino Ozara pripravljamo slikovito razstavo zgodovine ljudskih oblačil na Slovenskem. V oktobru bo nakupovalne avenije, izložbe in skupne prostore Qlandie Kranj prevzelo veselje in navdih ljudske mode skozi različna obdobja slovenske zgodovine. Sprehodite se med vzorci, barvami in bogatimi ornamenti ljudskih oblačil ter se pustite zapeljati skozi nekoliko drugačno modno zgodovino Slovenije.

V času razstave bo Qlandia Kranj večkrat zaživela v notah ljudskega. Pripravljamo namreč bogat spremljevalni program, skozi katerega boste še bolje spoznali tradicijo, se pustili prevzeti valu nalezljive dobre energije in se neizmerno zabavali.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj