Qlandia
Folklorna modna revija
V soboto, 26. 10. 2019 ob 17. uri. 
Ta dan bo v Qlandii Kranj res nekaj posebnega. Med sprehodom po nakupovalnem centru boste zagotovo opazili malo nenavadnost, ki vas bo na vsakem koraku spremljala – lutke iz naše razstave bodo na ta dan magično oživele in pričarale vsem obiskovalcem pravo ljudsko doživetje. Občasno mežikanje in mahanje iz izložb se bo počasi prelevilo v gibanje, sprehajanje po modni stezi in ples v ritmu najbolj tipičnih ljudskih melodij. 

Vabljeni na osupljivo predstavo ob kateri se boste zagotovo bolje spoznali z značilnostmi in zgodovino posameznih oblačil.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj