Qlandia
Folklorna modna revija
V soboto, 26. 10. 2019 ob 17. uri. 
Ta dan bo v Qlandii Kranj res nekaj posebnega. Med sprehodom po nakupovalnem centru boste zagotovo opazili malo nenavadnost, ki vas bo na vsakem koraku spremljala – lutke iz naše razstave bodo na ta dan magično oživele in pričarale vsem obiskovalcem pravo ljudsko doživetje. Občasno mežikanje in mahanje iz izložb se bo počasi prelevilo v gibanje, sprehajanje po modni stezi in ples v ritmu najbolj tipičnih ljudskih melodij. 

Vabljeni na osupljivo predstavo ob kateri se boste zagotovo bolje spoznali z značilnostmi in zgodovino posameznih oblačil.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj