Qlandia
Razstava otroških del vrtca Dobra teta
Razstava Čar jeseni bo na ogled od 28. 10. do 22. 11. 2019. 
V vrtcu Dobra teta poskrbimo, da so vaši malčki v varnih, skrbnih in domislic polnih rokah izkušenih vzgojiteljic in pomočnic, ki so z vsem srcem predane vašim navihancem in njihovim vragolijam. Sprejemamo malčke v starosti 11 mesecev do treh let in jih razvrstimo v štiri starostne skupine.

Kakšen je program Tetinih varstev:

  • Zagotavljamo celostni razvoj njihovih gibalnih, čustvenih, glasbenih in socialnih sposobnosti.
  • Spodbujamo individualizem in lastne ideje, s tem pa krepimo otrokovo identiteto in zaupanje vase
  • Razvijamo otrokov čut za okolico in družbo, da začne graditi odnose z vsemi v svojem socialnem okolju
  • Spodbujamo izražanje čustev in skozi komunikacijo razvijamo otrokove sposobnosti za razumevanje drugih
  • Skozi igro razvijamo občutek pripadnosti skupini, spoštovanje meja in družbeno kulturnih norm

Otroci svoj čas preživljajo v odlično opremljenih sobicah, notranjih igralnicah in telovadnicah, svojo energijo pa sproščajo na svežem zraku prostornih igralnic na prostem.

https://www.dobrateta.si/

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj