Qlandia
Pustne čarovnije in norčije s čarovnikom Gregom
Sobota, 22. 2. 2020 ob 17h.

V Qlandii Kranj bo za pusta prav zabavno. Zabava Čarovnika Grega bo polna vragolij. Čarobna palica, nenavaden klobuk, besede “hokus pokus čira čara”, pa veliko navihane glasbe in norčavih zapletov. Verjamemo, da bo tako pokalo od smeha, da bo še zima pobrala šila in kopita. Pridite - čarovnik Grega bo imel s seboj še nekaj pustnih klobukov za vse nenašemljene otroke, ki bi želeli sodelovati v pustni zabavi.

Ne bodi šema in NE ostani doma! Bodi  "QL šema" in pridi v Qlandio Kranj, kjer te čaka zabava in zaključek s sladkim presenečenjem !! Pridružila se nam bo tudi naša maskota Qlara.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj