Qlandia
Plesni nastop SWING
Sobota, 15. 2. ob 17.00 Swing s plesno šolo SPICE iz Kranja.

Zaplešite skupaj s Plesno šolo SPICE iz Kranja v ritmih swinga!

Plesni studio SPICE je nastal z idejo po izboljšanju storitev, ki jih ponujajo tradicionalne plesne šole. Nad učinkovitim in strankam prijaznim poslovanjem boste navdušeni. Še bolj pa vas bodo navdušili naši plesni tečaji in vodene vadbe, ki jih vodijo priznani koreografi in športni trenerji. To vam zagotavljamo!

SPICE je več kot samo plesna šola. Je prostor za kreativno izražanje, sproščanje in druženje,

V našem plesnem studiju lahko izberete številne različne plesne in športne dejavnosti, saj poleg rednih plesnih tečajev ponujamo tudi program funkcionalne vadbe, pilatesa in joge.

​Poleg vsega smo tudi licenčna STARMOVES plesna šola. Udeleženci plesnih tečajev se bodo zato lahko spoznali s plesnimi koraki in koreografijami svetovno priznanih koreografov iz njihovih najljubših glasbenih video spotov in koncertov.

https://www.dancestudiospice.com/

https://www.facebook.com/pg/dancestudiospice/about/?ref=page_internal
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj