Qlandia
Razstava »Čipka - enim drobiž, drugim prestiž«

Maja Bizjak po poklicu modna oblikovalka, je po rodu Šenčurjanka in se ukvarja z oblikovanjem in izdelavo klekljane čipke, bolj poznane kot idrijska čipka.

Čarobne palčke, kot Maja rada v šali imenuje kleklje, je v roke prvič prijela poleti leta 2010 pod mentorstvom gospe Alenke Vrhovnik. Svoja dela prijavlja na razne natečaje , pridobila pa je tudi rokodelski certifikat ART & CRAFT Slovenije, obrtne zbornice Slovenije.

Njena avtorska čipka človeški ribici je del stalne zbirke Slovenskega Etnografskega muzeja. Ustvarja pod imenom Made in Gorenjska.

https://www.facebook.com/madeingorenjska/
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj