Qlandia
Razstava unikatnih lesenih izdelkov Kumer
Na razstavi so razstavljeni unikatni, ročno izdelani izdelki iz več vrst lesa (javor, padouk, oreh, hrast, češnja…). Na ogled je več vrst desk za rezanje, okrasnih predalnikov, stojal za vino, posod in ena torba.

Izdelke so izdelali Žiga, Filip, Matjaž in Tjaša Kumer za znamko Leseni izdelki Kumer. Več izdelkov si lahko ogledate tudi na spodaj navedenih socialnih omrežjih.
Izdelki bodo po razstavi na voljo za prodajo v cvetličarnah Flora (Qlandia Kranj in TC Spar Medvode) ali po naročilu.

Facebook:  https://www.facebook.com/Leseni-izdelki-Kumer-1385962038381485/
Instagram: @leseni_izdelki_kumer

Na spodaj navedeni povezavi lahko najdete slike izdelkov.

https://drive.google.com/drive/folders/1vAp5kQjGKDhDz_YkapilPZQmVROF79Fv?usp=sharing

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj