Qlandia
Angleščina s Helen Doron za najmlajše
Brezplačne demo urice s Helen Doron.

Sobota, 5., 19., 26.9. od 11.00 do 12.00.

Učenje angleščine s Helen Doron English je zabavno. Več kot samo angleščina. Vrednote za celo življenje. Helen Doron uči angleščino kot tuj jezik otroke od starosti 3 mesecev pa vse do 19. leta starosti. Naše zabavne, prikupne in poučne urice so napolnjene z glasbo, igrami in z najrazličnejšimi aktivnostmi. Otroci se na lahkoten in enostaven način naučijo angleščine na enak način, kot so se maternega jezika. Tečaji se odvijajo v učnih centrih in studiih v 35 državah. 

Učenje s Helen Doron

Kot starš želite svojemu otroku omogočiti kar najboljšo prihodnost. Zavedate se, da se ključ do te prihodnosti nahaja v znanju angleščine – jezika, ki se uporablja v svetu tehnologije in poslovanja in ki je med najbolj popularnimi na svetu.

Prej, kot so otroci izpostavljeni tujemu jeziku, hitreje se ga naučijo. Edinstvena in dokazano delujoča učna metoda Helen Doron tako učenje hkrati naredi enostavno in zabavno.

Spoznajte svet Helen Doron English!

Pravljica: Zelo lačna gosenica - The Very Hungry

Poznate nenehno lačno gosenico, ki si želi pojesti sladoled in češnjo, sir in jabolko, korenček in hruško, kolaček in tortico, za povrh pa še klobasico, jagodo in lubenico? Mimogrede, ali veste, kako se reče gosenici po angleško? V sklopu aktivnosti Lačrn znanja bodo vsako soboto v mesecu septembra  potekala delavnice, na kateri so otroci lahko prisluhnili pravljici o Lačni Gosenici, ki  jo bodo izvedle učiteljice angleščine šole iz kranjskega  Helen Doron centra, in to seveda - v angleščini.

Nekoč je živela ... The Very Hungry Caterpillar (zelo lačna gosenica)

Neko nedeljo zjutraj je na dan pokukala zelena gosenica, ki je bila zelo lačna. Začela je iskati hrano in vsak dan v tednu je nekaj pojedla ter poskusila različno hrano. Kmalu pa je zelo lačna gosenica pojedla preveč hrane in postalo ji je slabo. Bolel jo je trebušček, zato si je privoščila počitek v svojem kokonu. Tam je dolgo počivala, vse dokler se ni prelevila v čisto pravega metulja. Gosenica oz. zdaj metulj je razprl barvna krila in poletel med otroke, ki so bili nad pravljico navdušeni.

kranj@helendoron.com
www.helendoron.si
https://www.facebook.com/HelenDoronKranj

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj