Qlandia
Razstava slikarja Rajka Ferka
Vabljeni na razstavo, katera bo na ogled od 8. oktobra do 12 novembra. 
GALERIST:
Od kar je leta 2011 prevzel vodenje Galerije Betnava, je tam vsak mesec na ogled nova razstava, kjer se ob njegovih delih predstavita še dva gostujoča umetnika. V tem času se je predstavilo preko sto umetnikov iz Slovenije in tujine.

DIPLOMAT/SVETNIK ZA UMETNOST IN KULTURNO DEDIŠČINO:
Po priporočilu umetnice, akademske slikarke Sille Campanini, senatorke v ICDJ, mednarodni organizaciji, registrirani pri Združenih narodih, je od februarja 2017 kot svetnik za umetnost in kulturno dediščino diplomatski član in zastopa Slovenijo.

SLIKAR:
Leta 2003 se je ponovno prebudila njegova želja po likovnem izražanju. Začel je z vedutami slovenskih mest v mešani tehniki rotringa in akvarela. Kot protiutež realizmu je začel na likovnem področju iskati nove poti in z akrili na platnu z gradbenimi lopaticami odkrival svojo tehniko odvzemanja barv na platnu. Rajko Ferk je razstavljal že več kot 300-krat, tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

ORGANIZATOR:
Organiziral je 20 v svetu priznanih Duplek Art likovnih kolonij, na katerih so sodelovali umetniki iz 24 držav..
Vljudno vabljeni
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj