Qlandia
QL zmagovalne prodajalne
V okviru poletne kampanje ste lahko glasovali za QL zmagovalne prodajalne. Oglejte vse TOP prodajalne, ki so prejele največ točk.

Qlandia Kranj

V Qlandii Kranj je največ točk prejela trgovina C&A, takoj za njo pa sta sledili DM in Deichmann. 
V poslovalnicah C&A ponujamo široko paleto kolekcij za vsa življenjska obdobja in vsa razpoloženja. S ponudbo želimo prinesti svež moderni slog v vsakdanje življenje naših kupcev, me glede na starost in stil oblačenja.
Trgovine smo obvestili in jih označili z zlato nalepko!

Qlandia Kamnik

V Qlandii Kamnik je zmagal Müller, ki postaja v Sloveniji vse bolj prepoznaven trgovec. Postal je sinonim za kakovost za vsak žep, s širino ponudbe, ki se prepleta z urejenostjo prodajaln in usposobljenimi sodelavci. Nabor izdelkov za nego telesa, gospospodinjstvo, ročna dela ipd. je privlačen in zanimiv za vsakogar. Za petami sta mu sledili C&A in Big Bang. V Big Bangu si oglejte široko in kvalitetno ponudbo bele tehnike, gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike.

Qlandia Krško

Krško je prevzela DM trgovina, saj so ji podarili največ točk. Ponudba dm drogerie je bogata tako po obsegu, kot tudi po vsebini. V ponudbi preko 10.000 izdelkov, za lepoto, zdravje, gospodinjstvo, fotografijo, nego telesa, otroka in hišnih ljubljenčkov. Prav tako sta v Krškem popularni trgovina Spar, ki ponuja velik izbor ponujajo oddelki svežega sadje in zelenjave, delikatese, oddelek mesa in sirov ter kruha in peciva, poiščite pa tudi gospodinjske, tehnične, športne in tekstilne izdelke ter igrače. Med TOP 3 prodajalne je bila izbrana tud trgovina Big Bang.
Zlata nalepka tudi za njih!

OPRAVIČILO: V jesenskem QL magazinu je prišlo do napake. V rubriki QL zmagovalne prodajalne smo v časopisu namesto DM drogerie, kot zmagovalno prodajalno Qlandie Krško navedli trgovino Deichmann. Za napako se iskreno opravičujemo!

Qlandia Ptuj

V najstarejšem slovenskem mestu je zmagala DM drogeria. Zlato nalepko pa sta prejeli tudi trgovini Orsay, ki je eno od najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili in Stentime, kjer lahko izbirate med urami priznanih blagovnih znamk, pasovi ter jeklenim in srebrnim nakitom.

Qlandia Novo mesto

Novomeščani so najbolj glasovali za trgovino C&A. Müller in DM sta ji sledila na obeh lokacijah. Vse trgovine smo odeli v zlato barvo.

Qlandia Maribor

V Mariboru so največ točk namenili DM drogerii in pa Deichamnnu ter InterSparu. V Deichmannu dobite ugodno obutev za vso družino. Je Evropsko priznan napovedovalec modne obutve, ki prepoznava trende veliko prej, kot to postanejo. Trgovina interspar pa se lahko pohvali z vedno svežo ponudbo!
Vse trgovine so dobile zlato oznako

Qlandia Nova Gorica

Tako kot Novomeščani, so tudi Novogoričani najbolj glasovali za trgovino C&A. Müller in DM sta ji sledila na obeh lokacijah. Vse trgovine smo odeli v zlato barvo.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
#nasvet #šport
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj