Qlandia
Valentinovo darilo za vsako priložnost (in razmerje)
Vas ob misli na valentinovo spreleti rahla živčnost, ker ne veste, kako svoji izbranki na pravi način z darilom povedati, koliko vam pomeni? 

Da na ta dan nebo nejevolje ali razočaranih pogledov, smo za vas pripravili kratek vodič, kaj podariti, glede na to, v katero smer se giblje vajino razmerje.

Torej, izberite situacijo in preverite, s čim jo boste razveselili in obenem povedali, koliko jo imate rad. 

Če sta se šele spoznala …

Dobila sta se na nekaj zmenkih in počasi ugotavljate, da je njena družba res nekaj posebnega. V takih primerih lahko valentinovo izkoristite sebi v prid in jo povabite na skrivnostni zmenek. Izberite prijeten ambient, kjer se bosta lahko dolgo v miru pogovarjala in še bolje spoznala. Pri darilih pa ne pretiravajte: izbrane čokoladne praline ali njena najljubša rožica bodo zagotovo dosegli želeni učinek.

Če sta sveže zaljubljena …

Vajina ljubezen se je ravnokar razplamtela in težko preživita dan, ne da bi se razvajala v družbi drug drugega. Valentinovo je vajin praznik! Za lep začetek dneva naj jo že v službi preseneti šopek dišečih rož, zvečer pa preizkusita najnovejšo restavracijo v mestu. Za piko na i pa večer okronajte z darilom, ki si ga že dlje časa želi. Nova torbica? Svetleči uhančki? Upamo, da ste prisluhnili, kaj vam je že nekaj časa namigovala. ;)

Če se med vama ne plete nič resnega …

Tudi če sta v lahkotni vezi, iz katere ne pričakujeta nič resnega, to še ni razlog, da valentinovo preskočita. Na igriv način ji lahko sporočite, da uživate v njeni družbi. Pošljite ji navihano kartico s sporočilom, da že komaj čakate vajino snidenje. Nato jo pa pričakajte z novim kompletom sexy perila ali novo igračko, ki jo bosta skupaj še na ta dan preizkusila. Ne pozabite na jagode, smetano in penino.

Če vajina zveza traja že nekaj časa …

Zagotovo je vajina zveza prežeta z nešteto zaljubljenimi trenutki, sladkimi valentinovimi praznovanji in pestrimi skupnimi doživetji. Sestavita foto zgodbo vajine skupne poti ter jo natisnite v obliki knjige. To prikupno osebno darilo naj pospremi še večni kos nakita ali pozornost, ki si jo vaša sorodna duša zaželi. Povabite jo na dan ali vikend razvajanja daleč od vsakdanjih obveznosti, kjer se bosta predala zgolj en drugemu in ponovno obudila razburljivost prvih zaljubljenih dni.

Če sta ravnokar zapravila vse svoje prihranke …

Sta se pred kratkim odločila za pomemben korak v vajini vezi, kot je na primer poroka ali selitev v skupen dom? Sta se odločila za razširitev družine ali obsežno renovacijo vajinega gnezdeca? V vseh teh primerih sta zagotovo ostala malce na tesnem s prihranki. Nič za to! Prijetno valentinovo lahko preživita tudi brez pretiranega zapravljanja. Pobrskajte po spletu in izdelajte prikupno darilce kar sami. 

Predlogov boste našli na pretek, vse kar boste rabili pa bo le malce kreativnosti. Lično ga zavijte in ji ga pred nos postavite še preden bo zjutraj za prav odprla oči. Uspeh zagotovljen!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet
Boste podarili rožico? Preverite kaj pomeni!

Izberite in podarite rožo s pravim sporočilom. Preverite kakšen simbolični pomen nosi cvetje, ki ga najpogosteje podarjamo in poskrbite za presenečenje z osebno noto.

#dom #nasvet
Detajli, ki bodo naredili vaš dom popolnoma šik

Za popolnoma nov videz prostorov ni se treba lotiti temeljite prenove. Zadostuje že, da v svoj dom vnesete nekaj detajlov, s katerimi mu dodate šik pridih.

#nasvet #lepota
Ideja za darilo: doma narejene dišeče kopalne bombice
Prikupne barvite bombice, ki pričarajo omamno dišečo kopel so izvrstno darilo. Zakaj jih letos ne bi izdelali kar doma in z njimi obdarili najdražje? Predstavljamo vam super enostaven recept.
#nasvet
Kdo se boji praznikov?
Medtem ko mi uživamo v čarih prazničnih dni, lahko glasen šum in pokanje vznemiri ali celo prestraši naše male štirinožne ljubljenčke. Poglejte, kako jim lahko v takih primerih pomagate.
#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj