Qlandia
Valentinovo darilo za vsako priložnost (in razmerje)
Vas ob misli na valentinovo spreleti rahla živčnost, ker ne veste, kako svoji izbranki na pravi način z darilom povedati, koliko vam pomeni? 

Da na ta dan nebo nejevolje ali razočaranih pogledov, smo za vas pripravili kratek vodič, kaj podariti, glede na to, v katero smer se giblje vajino razmerje.

Torej, izberite situacijo in preverite, s čim jo boste razveselili in obenem povedali, koliko jo imate rad. 

Če sta se šele spoznala …

Dobila sta se na nekaj zmenkih in počasi ugotavljate, da je njena družba res nekaj posebnega. V takih primerih lahko valentinovo izkoristite sebi v prid in jo povabite na skrivnostni zmenek. Izberite prijeten ambient, kjer se bosta lahko dolgo v miru pogovarjala in še bolje spoznala. Pri darilih pa ne pretiravajte: izbrane čokoladne praline ali njena najljubša rožica bodo zagotovo dosegli želeni učinek.

Če sta sveže zaljubljena …

Vajina ljubezen se je ravnokar razplamtela in težko preživita dan, ne da bi se razvajala v družbi drug drugega. Valentinovo je vajin praznik! Za lep začetek dneva naj jo že v službi preseneti šopek dišečih rož, zvečer pa preizkusita najnovejšo restavracijo v mestu. Za piko na i pa večer okronajte z darilom, ki si ga že dlje časa želi. Nova torbica? Svetleči uhančki? Upamo, da ste prisluhnili, kaj vam je že nekaj časa namigovala. ;)

Če se med vama ne plete nič resnega …

Tudi če sta v lahkotni vezi, iz katere ne pričakujeta nič resnega, to še ni razlog, da valentinovo preskočita. Na igriv način ji lahko sporočite, da uživate v njeni družbi. Pošljite ji navihano kartico s sporočilom, da že komaj čakate vajino snidenje. Nato jo pa pričakajte z novim kompletom sexy perila ali novo igračko, ki jo bosta skupaj še na ta dan preizkusila. Ne pozabite na jagode, smetano in penino.

Če vajina zveza traja že nekaj časa …

Zagotovo je vajina zveza prežeta z nešteto zaljubljenimi trenutki, sladkimi valentinovimi praznovanji in pestrimi skupnimi doživetji. Sestavita foto zgodbo vajine skupne poti ter jo natisnite v obliki knjige. To prikupno osebno darilo naj pospremi še večni kos nakita ali pozornost, ki si jo vaša sorodna duša zaželi. Povabite jo na dan ali vikend razvajanja daleč od vsakdanjih obveznosti, kjer se bosta predala zgolj en drugemu in ponovno obudila razburljivost prvih zaljubljenih dni.

Če sta ravnokar zapravila vse svoje prihranke …

Sta se pred kratkim odločila za pomemben korak v vajini vezi, kot je na primer poroka ali selitev v skupen dom? Sta se odločila za razširitev družine ali obsežno renovacijo vajinega gnezdeca? V vseh teh primerih sta zagotovo ostala malce na tesnem s prihranki. Nič za to! Prijetno valentinovo lahko preživita tudi brez pretiranega zapravljanja. Pobrskajte po spletu in izdelajte prikupno darilce kar sami. 

Predlogov boste našli na pretek, vse kar boste rabili pa bo le malce kreativnosti. Lično ga zavijte in ji ga pred nos postavite še preden bo zjutraj za prav odprla oči. Uspeh zagotovljen!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
#nasvet
7 QL trikov, kako lahko uporabite zobno pasto

To, da poskrbi za čiste zobe in svež zadah že vsi vemo. Kaj pa lahko še očistite z njo?

#nasvet
4 domači postopki barvanja pirhov
Od otroško zabavnih do moderno elegantnih – pripravili smo vam kar nekaj idej, kako doma ustvariti prelivajoče se barvne pirhe in z njimi okrasiti velikonočno mizo.
#nasvet
Super darila, ki si jih privoščite z vašo QL darilno kartico

Ste za darilo prejeli darilno kartico Qlandia? Za vas smo pripravili nabor izvrstnih nakupov, ki jih z vašo darilno kartico lahko opravite v nakupovalnih centrih Qlandia.

#nasvet
Obvarujte oči pred modro svetlobo!

Pekoče, izsušene in razdražene oči niso nič novega pri dolgem delu z računalnikom. Čas je, da si omislite svoja računalniška očala.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Kranj