Qlandia
Reportaža z modne revije
V petek, 28. aprila, smo za vas pripravili modni show s slovenskimi TOP modeli in predstavili kaj se bo nosilo v letošnjih vročih dneh. Dogajanje je popestril tudi nastop trenutno najbolj "vročih" in slavnih fantov BQL!

Napetost pred modnim dogodkom v Qlandiji Krško je naraščala. Tjaša se je urejala v frizerskem salonu Simple, Sabina Remar je zadnje lepotne popravke dobila pri vizažistki Mateji Pregelj, Iggy je naredil tonsko vajo z BQL in stilistka Jana Koteska je v garderobi urejala še zadnje malenkosti, da bo vse nared za težko pričakovan modni dogodek.

Sproščeno vzdušje pred modnim dogodkom v Qlandii Krško. Voditelja sta za lažje čakanje nastopajočih podelila nekaj praktičnih nagrad že pred pričetkom in tako ogrela obiskovalce.

Boutique JOSEPHINE se je predstavil kot prvi. Na odru smo lahko občudovali njihovo najnovejšo kolekcijo, ki je prispela tik pred dogodkom. Za obutev je poskrbela prodajalna MASS, za nepogrešljiva sončna očala pa Optika CLARUS.

Težko pričakovana dvojica BQL se je pridružila voditelju na odru in oboževalcem izdala še nekaj skrivnosti iz njunega življenja, ki se je, kot pravita, kar malo spremenilo. A fanta ostajata simpatična in preprosta.

Po odpeti pesmi se jima je na odru pridružila še voditeljica Tjaša Kokalj, ki je bila tako kot fanta, oblečena v oblačila in obutev iz prodajalne HERVIS.

Trgovina SARRA ponuja športno - elegantna oblačila za vsak dan. Ženske boste našle pri njih oblačila za v službo in za prosti čas. Obutev je iz prodajalne MASS.

Voditeljica je predstavila ponudbo in prodajalne DZS in podelila nekaj Qlandia torb med obiskovalce. Vsi pa so že nestrpno pričakovali drugo glasbeno točko skupine BQL.

“Heart of gold” je pesem, s katero sta se Rok in Anej predstavila na izboru za Emo in po prepevanju sodeč, jo znajo na pamet že skoraj vsi. Tudi mi smo prepevali z njima! Trendi hlače sta fanta našla v prodajalni INTERSPAR, na tekstilnem oddelku v katerih izgledata zelo “QL”.

Voditelj Iggy je prav tako izbral styling v prodajalni INTERSPAR, fantoma pa je pomagal podeliti še nekaj plakatov z njunim podpisom. Na oder sta BQL povabila tudi svoje oboževalke in se z njimi fotografirala.

Prodajalna MISTIQUE se je predstavila z živahnimi poletnimi stylingi privlačnih barv in kombinacij. Za sprehod ob morju, večerno druženje ali za v službo. Torbice so iz prodajalne LA SCARPA, čevlji iz prodajalne MASS, ročno izdelan nakit najdete pri REFAN kotičku. Vabljeni!

Za konec druženja sta Tjaša in Iggy podelila še nekaj lepih nagrad in se poslovila z mislijo, da se bosta v Qlandio Krško še gotovo vrnila!
Poiščite poletno kolekcijo v prostorih Qlandie!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#moda
Sezona medvedov v polnem razmahu

Puhasti in topli plišasti plašči (»teddybear coat«) so osvojili srca številnih modnih navdušenk. Že imate svojega najljubšega zimskega medvedka?

#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj