Qlandia
Video reportaža: QL modna preobrazba
Tamara in Tanja sta preživeli čudovit dan z Iggyem in njegovo QL modno ekipo. 
 Tamara in Tanja: 
"Na QL modno preobrazbo sem naju (Tamara) prijavila čisto mimogrede. Dvomim, da me je Tanja sploh resno jemala, ko sem ji to omenila :). Ko sva izvedeli, da sva bili izbrani, sva bili popolnoma navdušeni. Takoj sva odšli na domači teren, v Qlandio, na predpriprave. Odločili sva se, da se obleče vsaka po svojih potrebah: Tanja za potrebe poroke na katero je vabljena v bližnji prihodnosti, jaz pa za sproščene poletne dni. Res ni bil problem zapravljati! Tanja si je izbrala lahkoten poletni styling (krilo čez kolena, navadna bela majica s potiskom), dolgo obleko za na poroko in dvojne čevlje (čevljev res ni nikoli dovolj! ;) ). Jaz pa sem si izbrala prav tako sproščen poletni styling (plisirano krilo v aktualni srebrni barvi, majica na eno ramo), eno bolj poslovno kombinacijo (hlače z visokim pasom, majica), oblekico in čevlje. Domov sva odšli tudi z novimi poletnimi frizurami. Samo izvedbo nagradne igre bi pohvalili in se še enkrat zahvalili za super dopoldne v trgovinah Qlandie."

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#moda
Sezona medvedov v polnem razmahu

Puhasti in topli plišasti plašči (»teddybear coat«) so osvojili srca številnih modnih navdušenk. Že imate svojega najljubšega zimskega medvedka?

#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj