Qlandia
Video reportaža: QL modna preobrazba
Tamara in Tanja sta preživeli čudovit dan z Iggyem in njegovo QL modno ekipo. 
 Tamara in Tanja: 
"Na QL modno preobrazbo sem naju (Tamara) prijavila čisto mimogrede. Dvomim, da me je Tanja sploh resno jemala, ko sem ji to omenila :). Ko sva izvedeli, da sva bili izbrani, sva bili popolnoma navdušeni. Takoj sva odšli na domači teren, v Qlandio, na predpriprave. Odločili sva se, da se obleče vsaka po svojih potrebah: Tanja za potrebe poroke na katero je vabljena v bližnji prihodnosti, jaz pa za sproščene poletne dni. Res ni bil problem zapravljati! Tanja si je izbrala lahkoten poletni styling (krilo čez kolena, navadna bela majica s potiskom), dolgo obleko za na poroko in dvojne čevlje (čevljev res ni nikoli dovolj! ;) ). Jaz pa sem si izbrala prav tako sproščen poletni styling (plisirano krilo v aktualni srebrni barvi, majica na eno ramo), eno bolj poslovno kombinacijo (hlače z visokim pasom, majica), oblekico in čevlje. Domov sva odšli tudi z novimi poletnimi frizurami. Samo izvedbo nagradne igre bi pohvalili in se še enkrat zahvalili za super dopoldne v trgovinah Qlandie."

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

#moda
Urejeni za apres-ski
Ohranite QL slog tudi, ko stopite iz smuči.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj