Qlandia
Na popoldanski skok v vodo

Hitro ohladitev po napornem dnevu si lahko privoščite tudi, če niste tik ob morju. Ko je zunaj zares vroče, se odpeljite do katerega od naravnih kopališč in se ohladite v prijetni svežini prekrasnih slovenskih voda. Oglejte si naše predloge, nato pa smuknite v kopalke in se prepustite uživanju!

Lokacije:

Kamp Šobec

Šobec je eno redkih naravnih kopališč, ki ima vodni park za otroke. Tu se otroci lahko v bajer spuščajo po toboganu, plezajo po vodni steni itd. Kopališče, obkroženo s čudovitimi razgledi in idilično naravo, ponuja odlično rešitev za ohladitev v vročih poletnih dneh.

Foto: Rožle Bregar

Sotočje Tolminke in Soče

Je v neposredni bližini Tolmina. Tu je priljubljeno zbirališče mladih, izhodišče za različne sprehode, koncertno prizorišče; poleti pa organizirajo tudi veliko koncertov in festivalov.

Vir: http://kraji.eu/slovenija/sotocje_soca_tolminka/slo

Turkizna reka Nadiža

Ob reki Nadiži je več kopališč, dve sta tik ob mostovih: pod mostom v Polbeli in ob Napoleonovem mostu. Ob obeh kopališčih je tudi urejeno parkirišče.

Vir: http://kraji.eu/slovenija/robic_nadiza_plaza/eng

Grabljice v Iškem vintgarju

Iški Vintgar je na obrobju Ljubljanskega barja, kjer je čudovito sotesko izdolbla reka Iška. Je priljubljena poletna izletniška točka, ki ponuja prijetno osvežitev in sprostitev v neokrnjeni naravi.

Vir: http://kraji.eu/slovenija/iski_vintgar_grabljice/slo

Jezero Jasna

Slikovito jezero Jasna pri Kranjski Gori sestavlja dvoje medsebojno povezanih umetnih jezer ob sotočju potokov Velike in Male Pišnice. Na jezeru vas bodo pričakali pomoli in šest metrov visoka razgledna ploščad s čudovitim pogledom na Julijske Alpe.

Vir: http://www.slovenian-alps.com/si/kaj-poceti/aktivnosti/poleti/kopanje-in-plavanje

Letuš ob Savinji

Kopališče ponuja lepoto narave, bistro Savinjo, senco in mir ob žuborenju vode. Reka Savinja tu dvakrat spremeni smer toka in tako ustvari dva dovolj globoka tolmuna za plavanje in celo skok s skal ob reki.

Foto: Darko Naraglav

Trbojsko jezero

Jezero je nastalo kot posledica zajezitve reke Save. Jezero ima mivkasto plažo, zelo primerno pa je tudi za številne športne aktivnosti, kot je recimo supanje.

Vir: http://www.colnarna-trboje.si/

QL namig:

SUP ni samo za veslanje, temveč ga lahko uporabite tudi za sončenje, igranje in meditacijo.

Vodni park Radlje ob Dravi

To kopališče velja za prvi in tudi edini biološki bazen v Sloveniji, kjer za čistočo in kakovost vode skrbijo izključno naravni organizmi. Za razliko od drugih bazenov in kopališč v kopalno vodo nikoli in pod nobenimi pogoji ne dodajajo kemikalij, ki bi dodatno pomagale očistiti vodo in jo narediti primerno za kopanje.

Vir: http://www.sktmradlje.si/vodni_park_radlje_ob_dravi

QL namig:

Skok v vodo privoščite tudi svojim malim kosmatincem. Vendar ne pozabite: ko je na plaži gneča, imejte svojega ljubljenčka vedno na očeh. Vsem kopalcem namreč ni prijetno, če se okoli njih nenadzorovano sprehaja tuja žival.
Pred skokom v vodo po vse potrebno v Qlandio
Sup Aquamarina

Sup Aquamarina

Kopalke Cheek by Lisca

Kopalke Cheek by Lisca

Bikini Freegun Jungle, modrček

Bikini Freegun Jungle, modrček

Bikini Freegun Jungle, hlačke

Bikini Freegun Jungle, hlačke

Ženske kopalke - enodelne

Ženske kopalke - enodelne

Ženske kopalke - zgornji del

Ženske kopalke - zgornji del

Ženske kopalke - spodnji del

Ženske kopalke - spodnji del

Kopalne hlače Speedo

Kopalne hlače Speedo

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#izlet #otroci
S QLaro po Sloveniji
Naša mala podalpska dežela je polna zanimivih zgodb in čarobnih kotičkov. Raziščite jih v družbi vaših malih sončkov in se pustite navdušiti … znova in znova.
#izlet
V planince: Vogar
Nasvet za izlet.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj