Qlandia
Preženi sivino deževnega dne!

Praznična evforija se je počasi polegla. Lučke praznično okrašenih mest so ugasnile in nastopil je sivi januar – mesec, ko večino ljudi oblega popraznični blues. Kratki dnevi, muhasto vreme, mraz … le kdo ne bi se zabubil v toplo odejo in lenobno poležaval ves dan?

Nikakor! Tudi v sivih deževnih dneh je razpoloženje lahko prav živahno. Poskusite naš nabor QL aktivnosti, ki bodo obarvale prav vsak deževen dan.

Poigrajte se z okusi

Kdaj ste na zadnje ustvarjali v kuhinji in preizkusili nekaj novega? Poiščite mamljiv recept in zberite vse sestavine. Sami, z dragim, prijatelji ali vašimi najmlajšimi – dan bo takoj lepši, ko bo kuhinja zadišala po novih dobrotah, želodčki pa bodo kar zaploskali od veselja. Potrebujete navdih? Prebrskajte po naših QL receptih >> 

Priredite svoj modni šov

Poležavanje na kavču nadomestite z zabavnim domačim modnim šovom. Vsak od družinskih članov naj v svoji omari poišče najbolj nenavadne, barvite modne kose in jih sestavi v čim bolj odštekano kombinacijo. Dnevna soba bo v trenutku postala zabavna modna steza polna smeha in norčij. Zagotovo boste našli kak QL modni kos na katerega ste popolnoma pozabili ali pa boste ugotovili, da določenih oblačil ne potrebujete več. Izkoristite priložnost in po zabavi naredite red v svoji omari.

Plešite v dežju

Zakaj bi se dežnim kapljicam skrivali, če lahko zaplešete v njihovem ritmu? Oblecite se v dežna oblačila in obujte pisane gumijaste škornje. Ne pozabite na izviren dežnik, ki vam bo v vsakem trenutku narisal nasmeh na obraz. Skačite po lužah, začutite kapljice dežja na licih, ali se toplo stisnite pod skupnim dežnikom. Preprosto prebudite otroka v sebi. 

Prepustite se domišljiji

Preberite knjigo, ki vas že dolgo čaka na knjižni polici, iz predala vzemite pripomočke za ustvarjanje ali pobrišite prah iz šivalnega stroja in ustvarite svojo novo kreacijo. Zvok dežnih kapljic pomirja in osredotoča, tako da vas bo zagotovo popeljal na pot domišljije. Odprete lahko tudi pobarvanko za odrasle in se za nekaj uric zatopite v svet barv in vzorcev. 

Podajte se po nakupih

Ko vas vreme spravlja v slabo voljo, si lahko dan polepšate z novim modnim kosom, parom čevljev, ki ga že dolgo opazujete v izložbi, ali prikupnim pripomočkom za dom. V Qlandii je tudi v deževnih dneh nakupovanje povsem prijetno – za vas smo na vhodih postavili priročne naprave za ovijanje mokrih dežnikov

Storitev je brezplačna in enostavna za uporabo. 

Preizkusite jo in pozabite na mokro nadlogo, ki ovira nakupovanje.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
#nasvet #šport
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj