Qlandia
KE Makeup na QL modnih tednih
Na QL modnih tednih ne bomo poskrbeli za izjemen pomladni videz zgolj z oblačili, temveč vas bomo naučili tudi, kako s pravilnim ličenjem poudariti naravno lepoto.

Za vse gospodične smo pripravili delavnico s Kajo Elsner, mlado makeup artistko, ki bo s polnim kovčkov uporabnih nasvetov (in ličil, seveda) obiskala prav vsako Qlandio.

V pričakovanju druženja z vami je Kaja zapisala:

Prihaja čas, ko zimi (končno) mahamo v slovo. Z novim letnim časom pa prihajajo novi lepotni trendi. Letošnjo pomlad bomo ponovno obkroženi s čudovitimi pasteli, prevladovala bo koralna barva, pojavljali pa se bodo tudi odtenki močne rožnate, bledo rumene in kraljevsko modre.

Na QL modnih tednih bom z vami v sklopu modnih delavnic v lepotnem kotičku KE Makeup, kjer bom z vami delila uporabne nasvete za svež dnevni makeup. Začeli bomo z osnovo – podlago, ki ji bomo namenili kar nekaj pozornosti, nadaljevali pa z ličenjem oči, obrvi in ustnic. Sama podpiram poudarjanje naravne lepote, zato se bomo trendov dotaknili na uporaben način za vsakdanji videz. Zaključili bomo z vašimi vprašanji, zato le pridite in se česa novega naučite!

Z veseljem vas pričakujem,

Kaja

Kdaj bo KE Makeup modni kotiček v vaši Qlandii?

5. 4. Qlandia Kamnik
6. 4. Qlandia Maribor
12. 4. Qlandia Ptuj
13. 4. Qlandia Novo mesto
18. 4. Qlandia Kranj
19. 4. Qlandia Nova Gorica
20. 4. Qlandia Krško

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#lepota
5 domačih mask v boju proti ogrcem

Premagajte ogrce z domačimi DIY maskami. Zmešajte nekaj preprostih sestavin, pustite učinkovati in pomagajte kožni nadlogi v slovo. Preizkusite recepte!


#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#nasvet #lepota
Ideja za darilo: doma narejene dišeče kopalne bombice
Prikupne barvite bombice, ki pričarajo omamno dišečo kopel so izvrstno darilo. Zakaj jih letos ne bi izdelali kar doma in z njimi obdarili najdražje? Predstavljamo vam super enostaven recept.
#lepota
Čas je za spremembo!
Po poletju lasje potrebujejo nego, predvsem pa obisk frizerja, ki bo odstrigel nastalo škodo in osvežil videz pričeske. Razmišljate tudi o novi barvi? Poskusite katero od trendovskih izbir, ki jih prinaša jesen 2019?
#lepota
Lepe in urejene v prve jesenske dni
Poletni dnevi se končujejo, koža je po sončnih žarkih potrebna nege in priprave na mrzle dni. Čas kot nalašč za obisk kozmetičnega salona, čas za razvajanje in čas, da si privoščite manikiro, pedikuro, depilacijo, kot tudi druge nege za zaščito svojega obraza in telesa. Nohte polepšajte z barvnimi laki v enim izmed modnih odtenkov barve po lastni izbiri, bleščicami, briljantki in poslikavami.
#lepota
QL test: Kaj zares pomaga proti odrgnjenim stegnom?
Rdečica, mehurčki in pekoča bolečina, ki je vsekakor ne moremo prezreti. Odrgnjena stegna (t. i. »chub-rub«) so pogosto razlog, da tudi tople dni preživimo v žabicah ali dolgih hlačah. Nič več! 
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj