Qlandia
INTERVJU: Ql model za en dan
Preberite intervju z QL modeloma Estero in Dejanom. 

Kot ste gotovo zasledili, je bila Qlandia to pomlad še posebej modno obarvana. V maju so namreč v vseh 7 Qlandiah potekali QL modni tedni.

Poleg modnih revij, foto kotičkov in make up delavnic, smo v sklopu modnih tednov izbirali tudi QL modele, ki so se preizkusili v vlogi manekenk in manekenov ter se prvič sprehodili po modnih brveh.

Dva izmed njih - Estero in Dejana, pa smo povabili tudi na fotografiranje za junijski QL magazin.

Te zanima, kako je postati model za en dan? Preberi spodnji intervju, kjer Estera in Dejan delita svojo izkušnjo.

1. Povejta nekaj o sebi, na kratko se predstavita.

 Dejan:  Sem Dejan iz vasi Podlonk. Obožujem timske športe, treniram rokomet, v prostem času pa igram nogomet. Z veseljem hodim tudi v hribe. Poleg športa rad pogledam kakšen dober film, grem s prijatelji na pijačo ali pa se zapeljem kam z motorjem.

 Estera:  Sem Estera iz Selc. Rada sem varuška svoji nečakinji Kaji. V prostem času veliko pojem, plešem, se družim s prijateljicami in hodim na izlete s fantom.

2. Kako sta se odločila, da se prijavita za QL model? Kdo je dal pobudo?

 Oba:  Odločila sva se čisto nepričakovano, ko sva šla mimo QL fotokotička in naju je gospodična vprašala, če sva se pripravljena fotografirati. Ko je pojasnila, kako QL je postati QL model, sva se odločila za prijavo in takoj stopila pred fotoaparat, saj imava zelo rada nove izzive.

3. Kakšni so bili občutki, ko sta stopila na modno stezo?

 Dejan:  Občutki so bili mešani. Bil sem vesel, a hkrati mi je bilo narodno, saj sem se v takšni vlogi znašel prvič. Kljub vsemu mi bo sprehod po modni pisti ostal v lepem spominu.

 Estera:  Bilo mi je malce neprijetno, saj nisem navajena, da je vame uprtih toliko oči. Vendar pa sem se nato sprostila, trema je minila in začela sem uživati v svoji novi vlogi :).

4. Kako sta se počutila na fotkanju za QL magazin? Kaj si bosta najbolj zapomnila?

 Dejan:  To je bilo ponovno nekaj novega zame, a mi je bilo zelo všeč in upam, da bom še kdaj imel možnost kaj takega ponoviti. Zaključim lahko, da to sploh ni tako preprosta stvar kot sem sprva mislil.

 Estera:  Na začetku sem bila živčna, saj je bila to zame čisto nova izkušnja, nato pa sem se sprostila in pričela uživati. Fotografiranje mi bo v spominu ostalo kot lepa izkušnja in upam, da se kdaj ponovi.

5. Kdo od vaju je bolj navdušen nad modo? Kako se to kaže?

 Oba:  Bolj je nad modo navdušena Estera, saj ves čas spremlja nove trende.

6. Kateri modni kos bo letošnje poletje vajina TOP izbira?

 Dejan:  Moja TOP izbira bodo kopalke.

 Estera:  Moja TOP izbira bodo oblekice, ki jih rada kombiniram z gladiatorkami.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

#moda
Urejeni za apres-ski
Ohranite QL slog tudi, ko stopite iz smuči.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj