Qlandia
Cake smash za 1. rojstni dan
Svet mamic in malčkov je preplavil nov trend. Ste že slišali za »smash cake«? 

To je manjša, lepo okrašena tortica, ki pa ima poseben namen – je rekvizit, s pomočjo katerega bodo nastale edinstvene in zabavne fotografije vašega malčka za 1. rojstni dan. Z navdušenjem se bo vanjo zakopal vse do komolcev.

Da boste vedeli – gre za pravo packarijo! A je vredno … fotografije vas bodo nasmejale in raznežile vsakič, ko jih boste pogledali.

Torto naročite pri enem izmed ponudnikov slaščic v vaši Qlandii.

 Da bo cake smash fotografiranje uspelo: 

  • Nič hudega, če nimate teme zabave in torte v tem stilu. Enoletniki so še premajhni, da bi jih to ganilo. Kakršno koli tortico že boste uporabili, slavljenec bo navdušen.
  • Prt za zaščito? Pozabite. Razmišljajte raje v smeri zaščita tal, stene, stropa … Brez heca, ne bo vam uspelo, da bi umazanija ostala le na prtu. Zato zaščitite tudi tla.
  • Tortica v izrazito živahnih barvah je sicer super lepa, a jedilna barva je super močna. Madežev s kože ne boste odstranili še več dni! Brezkompromisno pa se bodo vtisnili tudi v oblačila in oblazinjeno pohištvo v bližini. Če želite minimalno uničenje, izberite minimalistično belo glazuro.
  • Cake smash fotografiranje naj ne bo na rojstnodnevni zabavi, saj se boste namesto z gosti in zabavo ukvarjali s čiščenjem.
  • Ne gre drugače, na koncu vas čaka težaško delo – čiščenje. Razen, če imate zelo kooperativne babice. Če je vreme pravo, cake smash podvig raje izvedite zunaj.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

#dogajanje
Svetovno prvenstvo 2018: Napovedali smo zmagovalca!
Malo za šalo, malo za res smo pobrskali po zgodovinskih dejstvih nogometnega svetovnega prvenstva in z njihovo pomočjo napovedali zmagovalca 2018. Uganete kdo je? | Hervis
#dogajanje
QL modni tedni s QL darili in nagradami
Oglejte si reportažo QL modnega dogajanja v Qlandii Krško. 
#dogajanje
QL modni tedni s QL darili in nagradami
Oglejte si reportažo QL modnega dogajanja v Qlandii Nova Gorica. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Kranj