Qlandia
Prava ura za pravega moškega

Ura že dolgo nima več samo uporabne vrednosti. Je modni dodatek, pogosto pa tudi statusni simbol, ki njenega lastnika postavi v določen družbeni sloj.

V koraku s časom

Z dnevnim določanjem časa so začeli Sumerci in Egipčani, ki so si pri tem pomagali s soncem in sencami obeliskov. Danes pa nas merjenje časa spremlja skoraj na vsakem koraku. Najpogosteje uporabljan časomer je kar mobilni telefon, zapestne ure pa zaokrožijo stajling in mu dodajo piko na i.

Pestra ponudba

Ponudba moških ur je raznolika – v videzu in dodatnih funkcijah, tako je izbira povsem prepuščena posamezniku in njegovim osebnim preferencam. Številčnica z velikim premerom ali digitalen prikaz časa? Usnjen, silikonski ali kovinski pas? Odločitev vsekakor ni enostavna.

Prestiž blagovnih znamk

Poseben segment so luksuzne ure prestižnih blagovnih znamk. Pogosto imajo enako veljavo kot znamka avtomobila, nemalokrat pa tudi primerljivo ceno. So neke vrste »statement«, ki o lastniku povejo točno tisto, kar si želi – stopnjo izobrazbe, finančno stanje, družbeni krog, v katerem se giblje.


Obiščite eno izmed trgovin z nakitom in modnimi dodatki v Qlandii

 Ura kot darilo 

Zapestna ura je primerno darilo za posebne priložnosti kot so obletnice, »okrogli« rojstni dnevi in poslovni dosežki. Pred nakupom se prepričajte, kakšna sta modni okus in stil bodočega lastnika ter nenazadnje, kakšne so njegove želje. S svetovalcem v trgovini se pogovorite o prednostih in slabostih posameznega modela, pred izbiro pa ne pozabite v ozir vzeti tudi poklica, ki ga obdarovanec opravlja. Če veliko dela z rokami, naj ura ne bo (pre)težka, pašček naj bo udoben, njegovo zapiranje pa hitro in enostavno.

 Ne pozabite!
 Najboljše darilo, ki ga lahko podarite najbližjim, je seveda (vaš) čas. 

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj