Qlandia
Na kavi: Baby Center
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
Tik pred skokom v praznični december smo se na kavi oglasili v Baby Centru. Ujeli smo jih v pripravah na najbolj pester čas v letu – čas prazničnega obdarovanja in ustvarjanja čarobnih trenutkov za najmlajše. Seveda smo radovedno pobrskali po vseh novostih in zanimivih igračah (priznamo, tisti, ki se ne zadržujemo tako pogosto v njihovi trgovini, smo s še večjo navdušenostjo brskali po bogati ponudbi za vsak okus), nato pa nas je skozi praznični direndaj obdarovanja pospremila Mateja Groše, vodja maloprodaje v Baby Centru. Predstavila nam je vse najbolj QL novosti letošnjih daril, pogovor pa nas je ponesel tudi v čarobne spomine na praznične dni. Preberite si v spodnjem intervjuju.

1. Lepo pozdravljena! Kakšna je zgodba Baby Centra v Qlandii? Kje vse vas lahko najdemo?

Pozdravljeni. Trgovina Baby Center gradi skupno zgodbo z nakupovalnimi centri Qlandia že od samega začetka. Prisotni smo v večini Qlandia centrov po Sloveniji, naše trgovine lahko najdete v Kranju, Novem mestu in na Ptuju.

2. Zakaj bi morali obiskovalci obiskati Baby Center v prazničnem decembru?

To obdobje je še posebej čarobno za naše najmlajše – pričakovanje daril pod smrečico, veselje ob odpiranju in izpolnitev najbolj skritih želja. V Baby Centru domujejo igrače, zato za vsake praznike skrbno izberemo najimenitnejše, posebno pozornost pa namenimo novostim in odličnim ponudbam. Zraven kopice igrač pa boste za svoje najmlajše lahko izbrali tudi kako praktično darilo – sanke, knjigo, toplo kapo, šal in rokavice, pa udobna oblačilca in čevlje. Za namig prelistajte naš praznični katalog, ki je že na voljo na prodajnih mestih. Pri nas izpolnimo še tako skrito otroško željo. 

3. December je čas daril, predvsem za otroke. Kaj je letos najbolj QL, v trendu?

Ni lepšega kot otroka obdariti z nečim, kar si zares želi. Letošnji božič bo gotovo zaznamovan z nadaljevanjem že znane zgodbe o Elzi in Ani ter z ostalimi junaki risanega filma Frozen. V trendu ostajajo brezčasne Lego kocke, lesene igrače, punčke in Baby Born dojenčki, pa najbolj domiselne didaktične igrače. Zraven že znanih klasik, pa bosta letošnja hita med družabnimi igrami, Monkey Mania in Banana Joe, popestrila marsikateri družinski večer. Ne pozabite, pri izboru igrač vedno prisluhnite željam in zanimanjem vašega malčka.

4. Kaj iz vaše praznične ponudbe je vam osebno najbolj všeč?

Vedno odlična ideja za obdarovanje so Lego kocke. V otroku spodbujajo ustvarjalnost in omogočajo na tisoče različnih kombinacij. Gotovo me pritegne tudi trend iz risanih serij, kot na primer Robojajčki, pa navihani dojenčki Bellies in Scruff a Luv kosmatinčki za punčke. Tako po tiho pa so v meni otroški žar prebudile ljubke figurice iz vasice Silvanija, Sylvanian Families. 

5. Se še spomnite božičnega časa iz svojega otroštva? Česa ste se najbolj veselili? Kaj vam je ostalo v najlepšem spominu?

Seveda. Mnogo manj materialnih stvari, pa veliko več pričakovanja  … Spominjam se snega, ki ga danes praktično ni več. V najlepšem spominu mi je ostal sveti Miklavž, ki je čisto zares potrkal na okno kmečke hiše in porožljal z verigami. Ni se pokazal, saj ni imel časa, hitel je obdarit pridne otroke in zažugat »porednim«. Jaz sem bila očitno zelo pridna, saj mi je vedno prinesel točno tiste stvari, ki sem jih potrebovala – kakšna topla oblačila, suhe fige, pa kakšno majčkeno igračko ali pa celo smučke – take za »natakniti na škornje«. Pravo razkošje za tisti čas.

6. Kaj boste letos svojim otrokom podarili vi?

Moj otrok ima v teh dneh rojstni dan, tako da je darilo običajno eno, a tisto nekoliko večje. Kaj bo letos še ne smem povedati, saj bo tako uničena vsa čarobnost. 

7. Kaj vas najbolj spominja na praznične dni? Kaj naredi praznike čarobne?

Vonj po slastnih piškotih, topli napitki, pa drobni svetleči okraski in lučke … vse to naredi ta čas tako privlačen, čaroben in čisto drugačen od vseh drugih dni v letu! No, čarobno bo v teh dneh tudi v naših trgovinah. Da boste svojim malčkom narisali nasmešek na obraz, vas vabimo da nas obiščete, preverite našo bogato ponudbo, ugodnosti in izberete točno tisto, kar je na skrivaj že zapisano na seznamu želja!

8. Želite še kaj sporočiti obiskovalcem Qlandie?

Vsem obiskovalcem in kupcem v nakupovalnih centrih Qlandia želimo mirne praznike v krogu družine. Naj se vam izpolnijo vse želje!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj