Qlandia
Detajli, ki bodo naredili vaš dom popolnoma šik

Za popolnoma nov videz prostorov ni se treba lotiti temeljite prenove. Zadostuje že, da v svoj dom vnesete nekaj detajlov, s katerimi mu dodate šik pridih.

Novo leto, nova pravila, nov slog. V sivih januarskih dneh si vzemite nekaj časa tudi za preurejanje domačega okolja. Pa s tem ne mislimo, da morate svoj dom postaviti popolnoma na glavo. Z malimi, premišljenimi spremembami in dodatki lahko dosežemo veliko! Poiskali smo nekaj najnovejših mikro trendov, s katerimi boste v prostore vnesli val svežine in pridih uglajenosti. Naj bo v novem letu tudi vaš dom popolnoma šik.

Obiščite eno izmed trgovin za dom v vaši Qlandii in stopite v korak z trendi

 Nenavadne vaze 

Klasične prosojne vaze v obliki visokega kozarca so passe'. Vse več notranjih oblikovalcev in navdušencev sodobnega interjerja zagovarja kreativnost in unikatnost tudi pri izbiri malih dekorativnih predmetov. Vnesite prostoru kreativno dušo z izbiro umetniške vaze, ki bo takoj pritegnila pozornost. Na navdihujočih fotografijah interjerja vse pogosteje naletimo na vaze s podobo obraza. Postavimo jih lahko na kavno mizico ali nočno omarico, vanje pa postavimo rastline ali jih uporabimo zgolj kot samostojni dekorativni element.

 Retro detajli iz ratana 

Pričarajte brezčasno in kreativno okolje, ki bo navdušilo prav vsakogar. Svoj dom boste takoj popestrili z dodatkom kakega elementa iz ratana. Trenutno so zelo priljubljeni na stolih, mizah in samostoječih omaricah. Veliko izbire boste našli na raznih boljših sejmih, zato le pogumno v iskanje malih zakladov šik opreme.

 Abstraktne slike 

Tudi, če niste največji ljubitelji umetnosti, vas bodo abstraktne umetnine prevzele in potegnile v svoj svet. Večpomenska kompleksnost preprostosti jih naredi tako navdihujoče, da so postale pravi trend pri dekoraciji sodobnega doma. Še posebej dobro izpadejo, ko z njimi naredimo kontrast v prostoru. Imate elegantno ali retro opremljeno stanovanje? Abstraktna slika v barvah bo naredila izjemno piko na i. Lepo se spojijo tudi s skandinavskim pridihom prostora.

 Okrasne blazine 

Ne moremo verjeti, kakšno razliko pri končni podobi prostora naredi tako mali dodatek kot so okrasne blazine. Dodajte jih na fotelj, kavč ali posteljo in bodite navdušeni. Izberite take, ki se zlijejo z barvno shemo prostora ali se odločite za drznost in izberite blazino v barvi, ki bo v prostoru še posebej izstopala. Izjemno priljubljene so žametne blazine, ki prostoru dodajo kanček sofisticiranosti.

 Marmor in pastelno roza detajli 

Čar raznolikih tonov marmorja se je vrnil in prihaja v ospredje kot že dolgo ne. Eleganco marmornatega vzorca najdemo že skoraj povsod – od kopalnice, kuhinjskih pultov, miz in celo ovitkov za telefon. Za luksuzni pridih prostora ni treba veliko. Roza, predvsem v pastelnih in mesnatih odtenkih, ostaja na samem vrhu priljubljenih barv za opremo doma. Tako nežna in pomirjujoča, ustvarja pravo umirjenost v vsakem prostoru. Dodate jo lahko na stene, posamezne elemente opreme, tekstil, dekor ali prostor dopolnite umetniškim delom v rožnatih odtenkih.


Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dom #zdravje
Ostani doma: kaj pa zdaj?

Preberite naše preverjene nasvete, kako prilagoditi svoj dan, ostati družabni in predvsem zdravi.

#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dom
Na zraku
S prezračevanjem dosezite boljšo kakovost življenja. Izognite se pogostim nadlogam slabega zračenja z našimi nasveti, na dogodku v Qlandii Krško pa spoznajte optimalne rešitve za zdrav in zračen dom.
#dom
Rastline, ki odganjajo komarje
Veranda, dobra družba in lahkotna sapica, ki krasi prelep poletni večer. Sliši se idilično, kajne? Vendar to idilo kaj kmalu razbije nadležno brenčanje žuželk, ki so tudi same prišle na gostijo. 
#dom
Mini maksi zabava doma

Priredite domačo zabavo, ki si jo bodo vaši mali škrati in tudi drugi še dolgo zapomnili. Potrebujete le nekaj osnovnih pripomočkov za ustvarjanje – za izvirne ideje pa poskrbimo mi!

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj