Qlandia
QL Blog
Poiščite modni navdih, lepotne nasvete, ideje za zdrav življenjski slog, otroške vsebine, okusne recepte in še veliko več. Na QL blogu nikoli ne zmanjka svežih vsebin za prijetno branje.
QL Blog
Akcije
Popusti v Tom Tailorju
Popusti v Tom Tailorju
Nova PANDORA kolekcija
Nova PANDORA kolekcija
DeeZee kolekcija v CCC
DeeZee kolekcija v CCC
Dogodki
Jesensko rajanje s Qlaro in sladkorno peno
V soboto, 16. 11. od 16.00 do 20.00 ure bo naša simpatična maskota Qlara poskrbela za igrivo vzdušje in fotografiranje z najmlajšimi. To pa še ni vse. Otroci se bodo sladkali s pravo sladkorno peno! Se je še spominjate?

Vabljeni otroci in otroci po duši!
Brezplačne meritve sladkorja v krvi
Na svetovni dan sladkorne bolezni (14. 11. 2019) bomo v Lekarni Planina II (Qlandia Kranj) brezplačno merili krvni sladkor v krvi. Čas meritve: 9.00 – 11.00.
QLara
Iščete darilo za začetek šole, rojstni dan ali drugo priložnost? Podarite Darilno kartico Qlandia, mi pa vam ob nakupu podarimo Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin!
QLara
BitkaBitka
Moderna ali retro vožnja po mestu?
Električno mestno kolo E-City Apollo Gent [HERVIS]

Električno mestno kolo E-City Apollo Gent [HERVIS]

39 %
Moderna ali retro vožnja po mestu?
Retro mestno kolo Pony Sport [HERVIS]

Retro mestno kolo Pony Sport [HERVIS]

61 %
BlogBlog
#šport #zdravje
Vadba za zdravo hrbtenico

Pridružite se skupini seniorjev na vadbi za zdravje v Qlandii Nova Gorica. S  preventivnimi vajami, ki zmanjšujejo bolečino v hrbtenici iz izboljšujejo telesno držo, bomo poskrbeli za vitalnost in dobro energijo za vaš dan.

#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
#lepota
Čas je za spremembo!
Po poletju lasje potrebujejo nego, predvsem pa obisk frizerja, ki bo odstrigel nastalo škodo in osvežil videz pričeske. Razmišljate tudi o novi barvi? Poskusite katero od trendovskih izbir, ki jih prinaša jesen 2019?
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?
InstagramInstagram

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj