QL ara - Qlandia

QL ara ara

Dobrodošli v QLarinem kotičku!

Naša navihana maskota QLara je najbolj radovedna in igriva papiga daaaaleč naokoli. Zelo rada pleše, športa, kuha, riše, ustvarja in seveda tu pa tam zganja norčije, ob katerih se vsi sladko nasmejimo. Otroci so navdušeni, ko se jim pridruži na dogodkih v Qlandii, saj deli najbolj mehke objeme, jih zabava in občasno razveseli s kakim malim presenečenjem. Obožuje tudi poziranje, zato jo le pocukajte za perut in stisnite kakega skupnega selfija. ;)

V prostem času pripravlja tudi zanimive vsebine za svoj spletni kotiček, zato le spremljajte to stran in odkrijte posebne promocije, nagradne igre in druga presenečenja, namenjena tako vam, kot vašim malim sončkom.

Darilo ob nakupu Darilne kartice Qlandia

Iščete darilo za začetek šole, rojstni dan ali drugo priložnost? Podarite Darilno kartico Qlandia! 

Od 3. septembra dalje vam ob nakupu Darilne kartice v vrednosti vsaj 80,00 € podarimo Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin. Aktivnost poteka do razdelitve 1000 daril. Obdarite svoje bližnje z Darilno kartico Qlandia in spodbudite najmlajše h raziskovanju z zanimivim darilom.

Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin

V želji po spodbujanju bralne kulture pri otrocih smo izdali posebno poučno knjigo, ki je zgodbica in dnevnik hkrati. Moja knjiga QL dogodivščin je zbirka prigod na popotovanju po Sloveniji z radovedno papigo QLaro, v katere so preko zanimivih nalog, izzivov in ostalih aktivnosti vključeni tudi otroci. 

Svoje dejavnosti zapisujejo in tako dobijo dnevnik dogodivščin, ki ga bodo radi prebirali tudi, ko bodo starejši. Namen knjige tako ni samo zabava, ampak tudi zabavno poučevanje!

 Hrošček Simon in Qlara sta delila Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin na Hroščkovem festivalu v Češminovem parku Domžale. 

QLara nagrajuje

Med 31. 10. in 12. 12. se bo QLara vsak teden oglašala iz različnih krajev Slovenije in vam zastavljala zelooo zahtevna nagradna vprašanja. Pravilne odgovore bo tudi nagradila - vsak teden enega. In nagrada? Najbolj QL potovalni dnevnik na svetu in šlišasta igrača s podobo QLare, seveda!

Spremljajte Facebook Qlandia in sodelujte.
Galerija
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj