Qlandia
Modna oblačila/obutev

Transporter Footwear

Transporter Footwear

Ponudba modne in udobne obutve.

Tisoč milj dolgo potovanje se začne z enim samim korakom (Lao Ce). In kaj je lepšega, kot začeti ga v čevljih po »vaši meri«. Transporter obutev, ki navdušuje, ki pleni poglede in občudovanja… tako močno, da zlahka postanete pristaš Transporter slogana: »Ne me sezuvat!«… ker vas ti čevlji dobesedno »sezujejo«! 

V Transporterju boste našli obutev in torbice res večine svetovno znanih blagovnih znamk, kot so Caterpillar, Tommy Hilfiger, Dr. Martens, Camper, Guess, Diesel in še bi lahko naštevali.

Kontakt
Cloudy d.o.o.
Tel: 030 721 032
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Camper
Dr.Martens
Levi’s
Diesel
Caterpillar
Yellowcab
Tommy Hilfiger
G-Star
Calvin Klein
DKNY
Bronx
Buffalo
Fly
Kickers
Rocket Dog
O’NEILL
Birkenstock
Converse
Guess
Ipanema
Palladium
s.Oliver
Steve Madden
Lemon Jelly
Inuovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj