Qlandia
Ure/nakit/modni dodatki

Sten Time

Sten Time

Prodaja ur in nakita.

V trgovini STEN TIME lahko naši kupci najdejo ure in nakit priznanih blagovnih znamk: Seiko, Jacques Lemans, Timberladns, Zzero, Police, Garmin, Swiss Military Hanowa, Slazenger, Flik Flak, Swatch, Adidas, Gant, Esprit, Roamer, Just Cavalli, Fossil, Puma, Diesel, Dkny.
Ter nakit: Brosway, Ti Sento, Engelsrufer, Just Cavalli ter širok izbor modnega srebrnega nakita.

V poslovalnici menjamo tudi baterije, pasove na vaši uri ter luknjamo ušesa.

Na voljo smo vam v novem delu Qlandie. 

Vabljeni!

Kontakt
Sten d.o.o.
Tel: (05) 908 73 07
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Zzero
Atlantic
Adidas
Emporio Armani
Casio
Diesel
Dkny
Elite
Esprit
Festina
Fossil
Movado
Roamer
Seiko
Suunto
Swatch
Flik Flak
Smarty
Jacques Lemans
Rado
Guess
Morellatto
Cielo Venezia - Miluna
Kiara
Yukiko
Nimei
Miss Fassion
Yukey
Swatch Bijoux
Fossil in Diesel nakit
Kuki
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj