Qlandia
Drogerija/parfumerija

Müller

Müller

Ugodni nakupi in zadovoljstvo pri nakupovanju za vso družino

Trudimo se trudimo narediti največ za zadovoljstvo naših kupcev. Prijeten ambient, prijazno in strokovno usposobljeno osebje, izjemno ugodne cene, pestra izbira in ponudba kvalitetnih  blagovnih naše zadovoljne kupce vedno znova prepričajo!

V omamnem svetu dišav na oddelku parfumerije lahko izbirate med izdelki najbolj priznanih blagovnih znamk. Pustite se presenetiti nad bogato ponudbo iz programa osebne drogerije, zdrave prehrane, sladkarij, prehrane za naše najmlajše, kot tudi izdelkov za nego dojenčkov, čistil in pripomočkov za čiščenje doma.

Vse privržence narave in naravnih izdelkov pa vabimo v naš naravni kotiček, kjer lahko izbirate med izdelki za nego, ličenje in tudi prehrano, katerih sestavine so skrbno izbrane in zadovoljijo še tako zahtevnega kupca. 

Prepričajte se o bogati ponudbi trgovine Muller in ugodnih cenah tudi na oddelku igrač, papirnice, nogavic  in ročnega dela.
Kontakt
Mueller Drogerija d.o.o.
Tel: (04) 201 62 54
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Duchesse
Terra Naturi
CV CADEAVERA
Body&Soul
M.Lady
MARIE COLETTE
M.Man
Sensident
Blink
Aveo
Aiko
Beauty Baby
Beauty Mama
Beauty Kids
Fit+Vital
Bio Primo
Clean Pac
Pet Bistro
Toy place
NATURÉ
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj