Qlandia
Drogerija/parfumerija

Müller

Müller

Ugodni nakupi in zadovoljstvo pri nakupovanju za vso družino

Trudimo se trudimo narediti največ za zadovoljstvo naših kupcev. Prijeten ambient, prijazno in strokovno usposobljeno osebje, izjemno ugodne cene, pestra izbira in ponudba kvalitetnih  blagovnih naše zadovoljne kupce vedno znova prepričajo!

V omamnem svetu dišav na oddelku parfumerije lahko izbirate med izdelki najbolj priznanih blagovnih znamk. Pustite se presenetiti nad bogato ponudbo iz programa osebne drogerije, zdrave prehrane, sladkarij, prehrane za naše najmlajše, kot tudi izdelkov za nego dojenčkov, čistil in pripomočkov za čiščenje doma.

Vse privržence narave in naravnih izdelkov pa vabimo v naš naravni kotiček, kjer lahko izbirate med izdelki za nego, ličenje in tudi prehrano, katerih sestavine so skrbno izbrane in zadovoljijo še tako zahtevnega kupca. 

Prepričajte se o bogati ponudbi trgovine Muller in ugodnih cenah tudi na oddelku igrač, papirnice, nogavic  in ročnega dela.
Kontakt
Mueller Drogerija d.o.o.
Tel: (04) 201 62 54
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Duchesse
Terra Naturi
CV CADEAVERA
Body&Soul
M.Lady
MARIE COLETTE
M.Man
Sensident
Blink
Aveo
Aiko
Beauty Baby
Beauty Mama
Beauty Kids
Fit+Vital
Bio Primo
Clean Pac
Pet Bistro
Toy place
NATURÉ
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj