Qlandia
Modna oblačila/obutev

LEGEND

LEGEND

Modna trgovina & kavarna

Podjetje DOO EMINENT je poznano tako poslovnemu kot splošnemu prebivalstvu, pred vsem po svoji blagovni znamki "LEGEND WORLD WIDE", vodilno blagovno znamko na modnem trgu izdelkov v kategoriji jeans in športna oblačila v Srbiji, Črni Gori in BiH. DOO je EMINENT podjetje, ustanovljeno leta 1990, ki se je sprva ukvarjalo s trgovino, leta 1996 začel s proizvodnjo tekstilnih izdelkov in je danes ustvaril dobro znano blagovno znamko, LEGEND WORLD WIDE. V manj kot desetih letih, z zelo hitro in dinamično rastjo, DOO EMINENT je iz majhnega proizvodnega podjetja, ki je bilo konec leta 1996 samo 37 zaposlenih, ena proizvodna delavnica in en prodajni center, so postali vodilni na trgu za modne izdelke v tej regiji, kjer je kar 349 zaposlenih, nad 60 let specializirane prodajne prostore Legenda in 5.000 kvadratnih metrov proizvodnje in poslovni prostori v pisarni Subotice.

Da bi v čim večji meri vključili želene ciljne skupine, se je DOO EMINENT odločil za razvoj strategije razvoja izdelkov, s katero je pod blagovno znamko LEGEND: LEGEND BASIC, LEGEND COLLECTION in LEGEND FASHION izdelal tri pod-blagovne znamke. Vsaka od teh treh blagovnih znamk ima posebej opredeljeno ciljno skupino in značilnosti, ki ustrezajo določeni ciljni skupini. Poseben poudarek je namenjen pod-blagovni znamki LEGEND FASHION, saj je na obeh straneh največja nenasičena oblačila za to kategorijo. Poleg tega se je LEGEND odločil močno okrepiti svojo ponudbo jeans izdelkov, ki so bili navsezadnje njegova blagovna znamka.


Kontakt
MI&VI d.o.o. | PE Legend World Wide
Tel: 040 356 525
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj