Qlandia
Modna oblačila/obutev

MIMA

MIMA

Modna trgovina & kavarna

MIMA ni samo trgovina z oblačili. Je izkušnja, ki jo preprosto morate doživeti. V trgovini, ki je opremljena tako, da se med nakupovanjem počutite prijetno, si bo za vas vzela čas najbolj prijazna ekipa. Družinsko podjetje, ki se zaveda, da je zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu, bo za vas poiskalo popoln videz.

Kakovostne in priznane blagovne znamke P... S... Fashion, NAKETANO in Legend World Wide obiskovalcem ponujajo pester nabor klasičnih in športnih kosov ter vedno elegantnih oblek.

Po odličnem ''šopingu'' pa bomo v naši kavarni poskrbeli še za vaše brbončice.

Vljudno vabljeni.

Kontakt
MI&VI d.o.o. PE Moda
Tel: 059 044 975
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
S ponosom vam v branje ponujamo vsebinsko in oblikovno prenovljen QL magazin, ki se vrača v vaše roke v razširjeni tiskani obliki. Nova, priročna oblika in sveža podoba vas bosta ponesla v deželo mode, kulinarike, otroške zabave ter ponudila praktične nasvete za vas, vaše najbližje in vaš dom.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj