Qlandia
Modna oblačila/obutev

CCC obutev

CCC obutev

CCC shoes & bags

CCC ponuja kvalitetno modno obutev za ženske, moške in otroke po izjemno ugodnih cenah.

Celotna kolekcija nastaja pod okriljem lastne kreatorske ekipe. Izdelava usnjene obutve poteka v tovarni na Poljskem, kjer proizvedejo dnevno do 5.000 parov. Na voljo so blagovne znamke, ki jih lahko najdete le v CCC prodajalnah.

Pestra izbira modelov, barv in stilov vas ne bo pustila na cedilu. Zato mali in veliki, športniki in modni osveščenci, pohitite in izberite obutev po vaši meri.

Kontakt
CCC OBUTEV d.o.o.
Tel: 059 956 006
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Lasocki
Lasocki Kids
Gino Lanetti
Jenny Fairy
Sprandi
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj