Qlandia
Modna oblačila/obutev

CCC obutev

CCC obutev

CCC shoes & bags

CCC ponuja kvalitetno modno obutev za ženske, moške in otroke po izjemno ugodnih cenah.

Celotna kolekcija nastaja pod okriljem lastne kreatorske ekipe. Izdelava usnjene obutve poteka v tovarni na Poljskem, kjer proizvedejo dnevno do 5.000 parov. Na voljo so blagovne znamke, ki jih lahko najdete le v CCC prodajalnah.

Pestra izbira modelov, barv in stilov vas ne bo pustila na cedilu. Zato mali in veliki, športniki in modni osveščenci, pohitite in izberite obutev po vaši meri.

Kontakt
CCC OBUTEV d.o.o.
Tel: 059 956 006
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Lasocki
Lasocki Kids
Gino Lanetti
Jenny Fairy
Sprandi
DeeZee kolekcija v CCC
DeeZee kolekcija v CCC
Nova blagovna znamka torbic Gino Rossi v CCC
Nova blagovna znamka torbic Gino Rossi v CCC
CCC kolekcija Jesen/Zima
CCC kolekcija Jesen/Zima
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj