Qlandia
Modna oblačila/obutev

Galileo

Galileo

Galileo - vse za moškega na enem mestu.

Galileo - all for men, kakor tudi sam slogan pove, je blagovna znamka, ki ponuja vse za moške. Ne glede na to, ali iščete obleko za vsakodnevne, poslovne priložnosti ali svečano obleko, v kateri želite zablesteti na poročni dan, z izbiro obleke Galileo in Galileo modnih dodatkov, vi izberete mešanico moderne in klasične moške mode. Tiste, ki na najboljši možni način lahko poudari modernega, samozavestnega in uspešnega moškega.

Galileo moda vam ponuja možnost, da poudarite svojo osebnost z izbiro modelov visoke kvalitete, oblikovanih po svetovnih trendih moške mode.
Kontakt
Monile d.o.o.
Tel: 08 201 6913
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Galileo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj