Qlandia
Tehnika

A1 Kranj Qlandia

A1 Kranj Qlandia

Pooblaščeno A1 prodajno mesto.

Na naši prodajni točki A1 vas vedno pričakajo nasmejani in energije polni prodajalci. Z veseljem vam bodo svetovali pri nakupu gsm aparata, izbiri najboljšega paketa za vas, nakupu dodatne opreme za vaš gsm aparat ali pa z vami le prijazno poklepetali.

Pri nas lahko plačate A1 položnico brez provizije ter sklenete fiksni internet, TV, telefonijo ... 

Obiščite nas in nas povprašajte o novostih, akcijah, telefonih itd., ki se odvijajo v sklopu A1.
Kontakt
M&T MOBIL d.o.o.
Tel: (040) 410 810
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Samsung
LG
HTC
Sony
Huawei
Lenovo
Golla
Chameleon
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj