Qlandia
Tehnika

A1 Kranj Qlandia

A1 Kranj Qlandia

Pooblaščeno A1 prodajno mesto.

Na naši prodajni točki A1 vas vedno pričakajo nasmejani in energije polni prodajalci. Z veseljem vam bodo svetovali pri nakupu gsm aparata, izbiri najboljšega paketa za vas, nakupu dodatne opreme za vaš gsm aparat ali pa z vami le prijazno poklepetali.

Pri nas lahko plačate A1 položnico brez provizije ter sklenete fiksni internet, TV, telefonijo ... 

Obiščite nas in nas povprašajte o novostih, akcijah, telefonih itd., ki se odvijajo v sklopu A1.
Kontakt
M&T MOBIL d.o.o.
Tel: (040) 410 810
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Samsung
LG
HTC
Sony
Huawei
Lenovo
Golla
Chameleon
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj