Qlandia
Tehnika

A1 Kranj Qlandia

A1 Kranj Qlandia

Pooblaščeno A1 prodajno mesto.

Na naši prodajni točki A1 vas vedno pričakajo nasmejani in energije polni prodajalci. Z veseljem vam bodo svetovali pri nakupu gsm aparata, izbiri najboljšega paketa za vas, nakupu dodatne opreme za vaš gsm aparat ali pa z vami le prijazno poklepetali.

Pri nas lahko plačate A1 položnico brez provizije ter sklenete fiksni internet, TV, telefonijo ... 

Obiščite nas in nas povprašajte o novostih, akcijah, telefonih itd., ki se odvijajo v sklopu A1.
Kontakt
M&T MOBIL d.o.o.
Tel: (040) 410 810
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Samsung
LG
HTC
Sony
Huawei
Lenovo
Golla
Chameleon
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj