Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Flora

Cvetličarna Flora

Skrbno izbrano rezano cvetje, lončnice in keramični lončki ter vaze.

Cvetličarna Flora ponuja skrbno izbrano rezano cvetje, lončnice in keramične lončke ter vaze, ki so namenjeni tako polepšanju našega vsakdana, kot tudi za posebne trenutke, kot so rojstni dnevi, poroke, spomine, žalovanja ...

S pomočjo rož vzpostavimo stik z ljudmi, izrazimo naše občutje, polepšamo ambient in ustvarjamo veliko estetskih užitkov.

Naš dom ali poslovni prostor lahko obogatimo s cvetjem, tako tudi z vazo in šopkom, keramično posodo in lončnico. Govorica cvetja nam narekuje kako naj bo zavito darilo, kako oblikovan poročni šopek, kako šopek za rojstni dan, kakšen naj bo cvet kot darilo za lepši dan …, ki ga na željo naročnika tudi dostavimo in presenetimo obdarjenca.
Kontakt
Flora d.o.o.
Tel: (04) 23 59 535
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj