Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Flora

Cvetličarna Flora

Skrbno izbrano rezano cvetje, lončnice in keramični lončki ter vaze.

Cvetličarna Flora ponuja skrbno izbrano rezano cvetje, lončnice in keramične lončke ter vaze, ki so namenjeni tako polepšanju našega vsakdana, kot tudi za posebne trenutke, kot so rojstni dnevi, poroke, spomine, žalovanja ...

S pomočjo rož vzpostavimo stik z ljudmi, izrazimo naše občutje, polepšamo ambient in ustvarjamo veliko estetskih užitkov.

Naš dom ali poslovni prostor lahko obogatimo s cvetjem, tako tudi z vazo in šopkom, keramično posodo in lončnico. Govorica cvetja nam narekuje kako naj bo zavito darilo, kako oblikovan poročni šopek, kako šopek za rojstni dan, kakšen naj bo cvet kot darilo za lepši dan …, ki ga na željo naročnika tudi dostavimo in presenetimo obdarjenca.
Kontakt
Flora d.o.o.
Tel: (04) 23 59 535
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj