Qlandia
Specializirana prodajalna

Proteini.si Shop

Proteini.si Shop

Trgovina s športno prehrano, oblačili in pripomočki

Proteini.si smo v 12-ih letih postali najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju športne prehrane in dodatkov za zdrav ter športen način življenja. Pohvalimo se lahko z bogato ponudbo prehrane tako za vrhunske športnike kot tudi za rekreativce in za vse tiste, ki se zavedajo pomena zdrave, uravnotežene in športne prehrane. Našim uporabnikom nudimo proizvode visoke kvalitete in po ugodnih cenah. Prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri izdelkov za zdrav in aktiven način življenja.
Kontakt
Tel: 059 054 980
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj