Qlandia
Modna oblačila/obutev

Bata

Bata

Obutev in usnjeni dodatki.

Bata je ena od najpomembnejših svetovnih proizvajalk in prodajalk obutve ter usnjenih dodatkov. V Qlandii se predstavlja z najnovejšim konceptom mestne trgovine.

Pri Bati uspešno spajamo modno oblikovanje, skoraj športno udobje in ohranjamo ugodno razmerje med ceno in kvaliteto.

Dnevno prepričamo več kot milijon kupcev po vsem svetu. Prepričani smo, da bomo tudi vas.
Kontakt
Sportina Bled d.o.o.
Tel: (051) 658 568
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Bata
Esprit
Nike
Puma
Adidas
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj