Qlandia
Modna oblačila/obutev

Bata

Bata

Obutev in usnjeni dodatki.

Bata je ena od najpomembnejših svetovnih proizvajalk in prodajalk obutve ter usnjenih dodatkov. V Qlandii se predstavlja z najnovejšim konceptom mestne trgovine.

Pri Bati uspešno spajamo modno oblikovanje, skoraj športno udobje in ohranjamo ugodno razmerje med ceno in kvaliteto.

Dnevno prepričamo več kot milijon kupcev po vsem svetu. Prepričani smo, da bomo tudi vas.
Kontakt
Sportina Bled d.o.o.
Tel: (051) 658 568
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Bata
Esprit
Nike
Puma
Adidas
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj