Qlandia
Modna oblačila/obutev

Deichmann

Deichmann

Eden največjih prodajalcav obutve v Evropi.

Deichmann je eden od največjih prodajalcev obutve v Evropi. Pri nas dobite ugodno obutev za vso družino. Za lastnimi blagovnimi znamkami se skrivajo svetovno priznane blagovne znamke.

Smo evropsko priznan napovedovalec modne obutve, ki prepoznava trende veliko prej, kot to postanejo. Naj si vsak človek privošči kvalitetno in modno obutev po najnižji ceni.
Kontakt
Deichmann d.o.o.
Tel: (04) 202 06 80
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Gallus
Elefanten
Graceland
5th Avenue
Nike
Puma
Adidas
Medsezonski popusti v Deichmannu
Medsezonski popusti v Deichmannu
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj