Qlandia
Lekarna

Lekarna Planina II

Lekarna Planina II

Zdravila na recept in brez recepta, pripomočki za zdravje.

Pri nas vam nudimo: preskrba in izdajanje zdravil na recepte, brez recepta, izdelava medicinskih in tehničnih pripomočkov in njihovo izdajo na naročilnice, obvezilni in sanitetni material, lasulje in lasne nadomestke višjih kakovostnih razredov, prehranska dopolnila, kozmetika, sredstva za izboljšanje zdravja in dobrega počutja, ustrezno strokovno svetovanje, izvajanje različnih akcij v smislu zdravstvene preventive (stalno merjenje krvnega tlaka, telesne teže in višine, občasna merjenja sladkorja, holesterola in celokupnih trigliceridov v krvi).

Delovni časnedelja: zaprto


LEKARNA V TRGOVSKEM CENTRU QLANDIA KRANJ PRVA V SLOVENIJI Z VIRTUALNO PREDSTAVITVIJO IZDELKOV

Lekarna Planina II je konec leta 2015 zaključila s prenovo. V svoje prenovljene prostore je namestila robotizirano regalno skladišče s policami za shranjevanje zdravil in drugih izdelkov, znotraj katerega deluje elektronsko vodena robotska roka, ki izdelke sprejema in izdaja. Robotsko skladišče omogoča racionalno izrabo prostora za skladiščenje izdelkov, kar je danes izjemno pomembno, saj na trg vsakodnevno prihajajo nova zdravila. Poleg tega lekarni omogoča zalogo tudi drugih izdelkov, po katerih povprašujejo stranke. Robot opravi  številna tehnična dela, kot so pospravljanje izdelkov, pregled rokov uporabe, dostava zdravil na izdajno mesto…in s tem omogoča farmacevtom več časa za opravljanje ključne naloge, to je pogovor s stranko.

Posebej smo ponosni, da je v sklopu prenove lekarne v Qlandiji Kranj kot prva v Sloveniji pridobila inovativno in sodobno predstavitev izdelkov proste prodaje. Namesto klasičnih polic so uporabljene virtualne 3D police na velikih zaslonih na dotik. Tehnologija, imenovana Vmotion, je podpora farmacevtom pri svetovanju, strankam pa omogoča pregled izdelkov na bolj sodoben in preglednejši način. Tako stranka lahko aktivneje sodeluje pri pogovoru, kar nesporno povečuje njeno zadovoljstvo. 

S sodobno tehnologijo imajo farmacevti več časa za svetovanje strankam, kar je v današnjem času izjemno pomembno, saj so njihova pričakovanja vedno večja.

Kontakt
Gorenjske lekarne, Lekarna Planina II
Tel: (04) 201 61 75
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Gorenjske lekarne
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj