Qlandia
Šport in prosti čas

Champion

Champion

Smo generalni distributer in prodajalec oblačil znamke Champion za Slovenijo.

Champion je blagovna znamka športnih oblačil ter oblačil za prosti čas. Odlikuje jih visoka kvaliteta izdelave ter izjemen dizajn. Oblačila Champion so udobna in modna. Poleg oblačil so vam na voljo tudi športna obutev, kopalke, brisače in modni dodatki. Blagovna znamka Champion prihaja iz ZDA in je bila ustanovljena že leta 1919. Njihova fuzija udobja in stila izraža moč in karakter posameznikov, ki nosijo njihova oblačila.

Za redne stranke nudimo ugodne popuste, zato vas vabimo, da nas spremljate na družbenih omrežjih.
Kontakt
059 228 414
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj