Qlandia
Modna oblačila/obutev

Champion

Champion

Smo generalni distributer in prodajalec oblačil znamke Champion za Slovenijo.

Champion je blagovna znamka športnih oblačil ter oblačil za prosti čas. Odlikuje jih visoka kvaliteta izdelave ter izjemen dizajn. Oblačila Champion so udobna in modna. Poleg oblačil so vam na voljo tudi športna obutev, kopalke, brisače in modni dodatki. Blagovna znamka Champion prihaja iz ZDA in je bila ustanovljena že leta 1919. Njihova fuzija udobja in stila izraža moč in karakter posameznikov, ki nosijo njihova oblačila.

Za redne stranke nudimo ugodne popuste, zato vas vabimo, da nas spremljate na družbenih omrežjih.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj