Qlandia
Ure/nakit/modni dodatki

Samsonite

Samsonite

Vstopite v Samsonite, obvezni postanek svetovnih popotnikov

S preprosto vizijo, da postane kakovostno in udobno potovanje prioriteta, smo sestavili edinstven koncept trgovine, ki bo navdušil sodobne svetovne popotnike in modne navdušence. Samsonite prinaša široko paleto izdelkov, ki združujejo najbolj inovativne rešitve in najsodobnejšo tehnologijo oblikovanja, za katero stoji neverjetna kakovost. Izjemen dizajn, za katerega je Samsonite prejel številne nagrade, vedno znova navduši in očara. Ob novih kolekcijah torbic pa ne bodo ostale ravnodušne niti najbolj zagrizene fashioniste.

Samsonite ponuja vrsto kovčkov in drugih potovalnih izdelkov, primernih za različne popotnike – tako za poslovno elito, petične raziskovalce, urbane nomade, občasne popotnike, kot za mlade insta pustolovce, ki so pripravljeni osvojiti svet.

Tu boste našli vse, kar potrebujete za potovanja, aktivno poslovno življenje in moden vsakdanSamsonites svojo kakovostjo in inovativnostjo popotnikom lajša in lepša potovanja že več kot 100 let, zato si privoščite izjemen kovček, poslovno torbo ali torbico in raziskujte svet s Samsonite ob vaši strani.

Poleg Samsonite boste tu našli tudi nekaj drugih zvenečih imen, kot so American Tourister in Calvin Klein.

Kontakt
Toko d.o.o.
Tel: (04) 233 09 79
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Samsonite
American Tourister
Calvin Klein
Daniele Donati
BG Berlin
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj