Qlandia
Modna oblačila/obutev

Bonita

Bonita

Blagovna znamka oblačil srednjega cenovnega razreda za ženske po 40. letu.

BONITA je nova modna blagovna znamka za ženske, ki želijo poudariti svoj individualni slog oblačenja, so rade modno urejene in cenijo kakovostna ter sodobna oblačila tako za službo kot prosti čas in posebne priložnosti.

Oblačila BONITA prefinjeno poudarijo žensko eleganco, še posebno pa jih odlikujejo skrbno izdelani detajli. Široka paleta barvno usklajenih modnih kosov omogoča, da jih vsaka uporabnica zlahka kombinira in tako vedno znova ustvari svoj lastni, posebni stil.

Visoko usposobljeno prodajno osebje v trgovini BONITA pomaga in svetuje strankam pri nakupu ter tako uspešno pomaga vsem tistim obiskovalkam, ki cenijo strokoven nasvet.

Kontakt
Sportina Bled d.o.o.
Tel: (04) 280 52 12
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj