Qlandia
Modna oblačila/obutev

Bonita

Bonita

Blagovna znamka oblačil srednjega cenovnega razreda za ženske po 40. letu.

BONITA je nova modna blagovna znamka za ženske, ki želijo poudariti svoj individualni slog oblačenja, so rade modno urejene in cenijo kakovostna ter sodobna oblačila tako za službo kot prosti čas in posebne priložnosti.

Oblačila BONITA prefinjeno poudarijo žensko eleganco, še posebno pa jih odlikujejo skrbno izdelani detajli. Široka paleta barvno usklajenih modnih kosov omogoča, da jih vsaka uporabnica zlahka kombinira in tako vedno znova ustvari svoj lastni, posebni stil.

Visoko usposobljeno prodajno osebje v trgovini BONITA pomaga in svetuje strankam pri nakupu ter tako uspešno pomaga vsem tistim obiskovalkam, ki cenijo strokoven nasvet.

Kontakt
Sportina Bled d.o.o.
Tel: (04) 280 52 12
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj