Qlandia
Tehnika

Telekom

Telekom

Pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenije.

TOLEA d.o.o., pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenije izvaja sklepanje poslov za Telekom Slovenije: naročniška razmerja, aneksi, internetne rešitve in televizija, spremembe paketov in naročnikov, akcijske ugodnosti.  

Na voljo vam je vedno aktualna ponudba Telekoma Slovenije, nudijo pa tudi dodatno opremo, zaščitna stekla, polnilce, baterije ... 

Pričakujejo vas prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci, pripravljeni skupaj z vami poiskati ustrezno rešitev.
Kontakt
TOLEA d.o.o.
Tel: (031) 316 000
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj