Qlandia
Razprodaja sončnih očal v Optiki Clarus
Ujemite svoja najljubša sončna očala ceneje, saj je tu RAZPRODAJA SONČNIH OČAL do - 40 %. Znižali smo čisto VSA SONČNA OČALA, vseh blagovnih znamk.
Zažarite v letošnjem poletju in popestrite svoj videz z novimi sončnimi očali, ki so nepogrešljiv dodatek v poletnih dneh. Kjerkoli boste uživali – na morju, v hribih ali na bazenu, zaščitite svoje oči s kakovostnimi sončnimi očali, ki obvarujejo vaše oči pred nevarnimi UV žarki.

Ob nakupu prejmete certifikat, o izvoru in pristnosti izdelka, s katerim vam zagotovimo, da ste kupili originalna, visoko kakovostna očala. 

*Popusti veljajo od 1. 7. 2019 do 31. 7. 2019. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Velja za vsa sončna očala na zalogi. Več informacij dobite v poslovalnicah Optike Clarus.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško