Qlandia
Poletne linije dm znamke Balea
Poletna vročica je zajela mestne ulice, poletni utrip se čuti na vsakem koraku. Ste že pripravljeni na poletni oddih? 

Kje se boste sprostili, oddahnili od vsakdanjih stvari in napolnili baterije? Julija namenite čas poletni sprostitvi. Uživajte v vsakem trenutku in si naredite letošnje poletje izjemno!

S prvo novo poletno linijo znamke Balea si boste privoščili poletno nego s pridihom Tajske, navdahnil vas bo vonj po potovanju. Letošnje poletje je v izdelkih Cosy Thailand ujet eksotičen vonj, ki nas bo sprostil in navdahnil. Ob uporabi bo naše čute omrežil omamen vonj kokosovega mleka in lotosa. Izdelki so še posebej primerni za poletje, saj s svojo vlažilno formulo nahranijo našo kožo in jo naredijo svilnato mehko.

Z drugo linijo pa bomo v nepozabno poletje stopili z gladko in negovano kožo. Balea namreč predstavlja novo linijo izdelkov za depilacijo ter nego kože pred, med in po depilaciji. Tako bo naša koža negovana, svilnato gladka na dotik in popolnoma pripravljena na poletje.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA