Qlandia
Tvoja leta, tvoj popust v Optiki Clarus
Toliko let kot štejete, toliko popust na korekcijski okvir dobite.

Imate 50 let? Odlično! Potem v naših poslovalnicah prejmete 50 % popust na izbrana korekcijska očala, saj je tu akcija TVOJA LETA, TVOJ POPUST – Toliko let kot štejete, toliko popusta na korekcijska očala dobite.*

Pri koriščenju akcije pa dobite tudi BREZPLAČEN OKULISTIČNI PREGLED.

Pri nakupu izbranih modelov korekcijskih očal priznanih blagovnih znamk, vam upoštevamo toliko % popusta, kolikor let štejete! Ob nakupu le predložite svoj osebni dokument in upoštevali vam bomo popust v višini vaše starosti.

*Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Akcija velja od 4. 11. 2019 do 4. 1. 2020. Velja na izbrane korekcijske modele priznanih blagovnih znamk, ki so označeni s črko C %. Pogoj za nakup so korekcijska očala s stekli. Akcija vključuje brezplačen okulistični pregled. Stranka lahko v času trajanja akcije koristi popust le za nakup enih korekcijskih okvirjev. Višina popusta se določi glede na starost stranke ob predložitvi osebnega dokumenta. Najvišji možen popust je 80 %. Akcija velja v poslovalnicah Optike Clarus po Sloveniji.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško