Qlandia
Tvoja leta, tvoj popust v Optiki Clarus
Toliko let kot štejete, toliko popust na korekcijski okvir dobite.

Imate 50 let? Odlično! Potem v naših poslovalnicah prejmete 50 % popust na izbrana korekcijska očala, saj je tu akcija TVOJA LETA, TVOJ POPUST – Toliko let kot štejete, toliko popusta na korekcijska očala dobite.*

Pri koriščenju akcije pa dobite tudi BREZPLAČEN OKULISTIČNI PREGLED.

Pri nakupu izbranih modelov korekcijskih očal priznanih blagovnih znamk, vam upoštevamo toliko % popusta, kolikor let štejete! Ob nakupu le predložite svoj osebni dokument in upoštevali vam bomo popust v višini vaše starosti.

*Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Akcija velja od 4. 11. 2019 do 4. 1. 2020. Velja na izbrane korekcijske modele priznanih blagovnih znamk, ki so označeni s črko C %. Pogoj za nakup so korekcijska očala s stekli. Akcija vključuje brezplačen okulistični pregled. Stranka lahko v času trajanja akcije koristi popust le za nakup enih korekcijskih okvirjev. Višina popusta se določi glede na starost stranke ob predložitvi osebnega dokumenta. Najvišji možen popust je 80 %. Akcija velja v poslovalnicah Optike Clarus po Sloveniji.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKrško