Darilni boni Qlandia - Qlandia

Darilni boni Qlandia

Adijo darilni boni Qlandia. Pozdravljena Darilna kartica Qlandia!

Imate še vedno darilne bone Qlandia! Kaj sedaj?

Brez skrbi, do 31. 12. 2018 jih lahko unovčite v vseh trgovinah in lokalih (razen izjem) nakupovalnih centrov Qlandia po vsej Sloveniji. Od 1. 1. 2019 pa lahko papirnate darilne bone na INFO točkah Spar in Interspar v nakupovalnih centrih Qlandia brezplačno zamenjate za  Darilno kartico Qlandia  z neomejenim rokom trajanja. Denarna vrednost darilnih bonov se prenese na Darilno kartico.

Izjeme, kjer unovčenje darilnih bonov Qlandia ni mogoče

- Loterija Slovenije,
- bančne in finančne točke,
- promocijske prodajalne (stojnice),
- Jysk,
- določene trgovine v Qlandii Krško: Trgovina Norma, Refan, Relax Turizem, M Art

Obvestilo
Izdajatelj in upravljalec darilnih bonov Qlandia, družba BTC d.d., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, obvešča, da so darilni boni Qlandia z navedenim datumom veljavnosti do 31. 12. 2014 (izdajatelj Hypo Leasing d.o.o.) in do 31. 12. 2015 do nadaljnjega veljavni in jih lahko vnovčite v trgovinah/lokalih nakupovalnih centrov Qlandia razen izjem, kjer unovčenje bonov ni mogoče. 

Enako kot ostale darilne bone Qlandia, jih boste po 1. 1. 2019 lahko brezplačno zamenjali za darilno kartico Qlandia. 

Pravilnik unovčevanja darilnih bonov Qlandia
  • Izdajatelj darilnih bonov Qlandia je družba BTC d.d., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana.
  • Darilni bon Qlandia je plačilno sredstvo, enakovredno gotovini. Darilni bon Qlandia se kot plačilno sredstvo lahko uporablja v vseh nakupovalnih centrih Qlandia v Sloveniji. 
  • Darilnega bona Qlandia ni mogoče zamenjati za denar. 
  • Darilni bon Qlandia je unovčljiv v vseh prodajalnah in lokalih nakupovalnih centrov Qlandia, razen izjem. Darilne bone v Qlandii Krško lahko unovčite le v določenih prodajalnah. Trgovine Qlandie Krško, kjer bone lahko unovčite, so navedene na vseh prodajnih mestih darilnih bonov Qlandia ter na spletni strani www.qlandia.si
  • Kupec plača z darilnim bonom na blagajni lokala enako kot z gotovino. Darilni bon je potrebno izkoristiti v celoti. Prodajalec ostanka gotovine praviloma ne vrača. 
  • Trgovec je ob prejemu darilnega bona upravičen in dolžan preveriti njegovo pristnost. Pristnost preverja z napravo za preverjanje bankovcev oziroma optično. 
  • Poškodovanega ali kako drugače neveljavnega darilnega bona Qlandia (na primer dodatni pripisi, žigi ipd.) trgovec ni dolžan sprejeti. V primeru suma o ponarejenosti bona, kraji ipd. se ta zadrži in o tem se obvestijo uradne osebe. 
  • Izdajatelj darilnih bonov Qlandia imetniku bonov ne krije nobene škode, nastale zaradi njihove izgube, odtujitve, uničenja ali zaradi poteka njihove veljavnosti.
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?